• Dlaczego ich kryjecie?! Autor: ~Biznesmen [5.184.106.*]
    Dlaczego bankier usuwa treści nie wygodne dla ecnology oraz kryje ich? To jest manipulacja, ludzienktorzy piszą te komentarze w większości to właściciele, chcący zrobić legendę żeby ktoś wierzył bo przecież są inni którzy komentują. Proszę spojrzeć na trzeźwo na te filmiki, posłuchać prezesa, dowiedzieć się coś o nim, o ile są informacje? A są takie że to były bankrut. Mało tego, jestem bliżej niż dalej żeby udowodnić państwu wprost że to co mówię to prawda, aktualnie wykorzystałem ochocze zapędy właściciela i napisałem do globalnych firm o których wspomniał tu ktoś i czekam na odzew ile z nich KORZYSTA Z WASZEJ TECHNOLOGII, to że nagraliście jakieś video w Bangladeszu to nic. Robicie jeden wielki przekręt. Druga sprawa , UMOWY, GDZIE SĄ UMOWY? WSZYSCY CZEKAJĄ A ICH NIE MA. Nazywacie mnie trolem, karzecie sprzedawać akcje, nie interesować się cudzym życiem…ale w takim razie po co jest to forum? Po co jest możliwość napisania? Czy jeśli widzisz niewidomego który idzie prosto w przepaść to mu pomożesz? No może ktoś by nie pomógł ale uważam że normalnym jest aby nie dopuścić do krzywdy drugiej osoby, nieświadomej zagrożenia. Skoro wszystko jest takie piękne jak piszecie, to gdzie KONKRETY. KONKRETY A NIE SŁODKIE PIERDZENIE PANOWIE WŁAŚCICIELE. JESTEŚCIE TACY PEWNI, ZAPRASZAM NA SPOTKANIE PRZED KAMERAMI. W innym wypadku przestańcie pisać te dyrdymały bo przecież każdy z nas wie jak jest, wy i ja, może jeszcze kilka osób.
  • Re: Dlaczego ich kryjecie?! Autor: ~Raf [94.203.62.*]
    Wygadujesz bzdury. Przecież "sprzedałeś " akcjii. To po co tu siedzisz??
    Zazdrościsz innym ? Chcesz spowodować straty innym, bo sam zrobiłeś błąd?
  • Re: Dlaczego ich kryjecie?! Autor: ~Biznesmen [5.184.106.*]
    Nigdy nie zakupiłem waszych akcji a nie zrobiłbym tego szczególnie po obejrzeniu waszych video
[x]
ECNOLOGY -2,61% 0,67 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.