ktoś siedzi głębiej w temacie? potrafi powiedzieć czy wyjaśniła się już sprawa przejęcia? i umie odpowiedzieć na pytanie co Paweł Szulc wie czego my nie wiemy że ma 6k akcji i twierdzi że wzrosną o 4000%?!
No i dobra , akcji nie ma i nie będzie , przynajmniej na tym levelu, a nie chwaląc się ja byłem przed Panem Pawłem w prognozach ( ładnie ująłem) , gdzie będę odcinał kupony i dziękował za wspólne klikanie
możesz rozwinąć myśl? jak widzisz najbliższe kilka/kilkanaście sesji? ja też kupiłem przed p.Pawłem ale czysto spekulacyjnie, teraz się zastanawiam czy realizować zysk czy czekać na wzrosty? nikt tanio oddać nie chce. Ale czy to jeszcze poleci do góry i dlaczego? trochę marazm na obrotach się zrobił, stagnacja...
merytoryczna konwersacja mogła by pozytywnie wpłynąć na kurs! po prostu szukam powodu dla którego miało by to lecieć ku górze, jak i wielu niezdecydowanych
masz racje! ja tu wskoczyłem czysto spekulacyjnie za owczym pędem, wystarczająco szybko by móc jeszcze poczekać co się stanie z kursem. ale ok info za info paweł szulc miał w piątek ok 6500 akcji fmg i X ibsm wdł parkietu jest powiązany ze spółką. Dalej skupuje najpierw średnią miał 116zł a w piątek 118zł podejrzewam że dąży by mieć 5% czyli ok 9k akcji. Narazie on i osoby z nim powiązane trzymają kurs w ryzach i zbierają, bo jak będą musieli podać info o przekroczeniu progu 5% i pojawi się espi już nie będzie czego zbierać. Spójrz na arkusz zleceń.