Dnia 2024-03-11 o godz. 11:14 ~vvv napisał(a): > Dnia 2024-03-11 o godz. 11:04 85i napisał(a): > > Jw > > jak zawsze NIE podasz źródła twojej "sensacji"? bez tego to tylko zwykła plotka przy okazji, naprawdę widzisz jakiś sens w przepisywaniu informacji ze strony Bankiera?
Dnia 2024-03-11 o godz. 17:08 ~Warto napisał(a): > A to dopiero pokazuje gdzie jest firma ...!
a TY "pokażesz", "gdzie jest firma"? kiedy ostatnio napisałeś cos konkretnego, innego niż prymitywne naganianie bez konkretnej treści, pod jakimś kolejnym nickiem? masz szansę, spróbuj...
Dnia 2024-04-08 o godz. 11:12 85i napisał(a): > Piszesz te swoje dyrdymały
coraz lepiej, 85IQ, dowaliłeś SOBIE, sprawdź, kto założył ten wątek..jak tam zawartość https://filarybiznesu.pl/gospodarka/transport/autostrady-a2-i-a4-rzad-nie-przedluzy-koncesji/a23634 wciąż masz problem z przeczytaniem? przy okazji, kiedy wrócisz do rzeczywistości?
Dnia 2024-04-08 o godz. 18:31 ~Warto napisał(a): > Już za 11 dni będzie po okazji na taką dywidendę ...!
już za 11 dni będzie odcięcie ceny o wysokość dywidendy, naprawdę marny z ciebie naganiacz, skoro liczysz, na to, że nabierzesz kogokolwiek na tak denny "argument" i kurs jakimś cudem wzrośnie, sam nic z tego nie masz, po co to robisz?
Może mi ktoś podpowiedzieć jak to jest z tymi zaliczkami akcje mam dopiero od kilku dni czy posiadając akcje 17 kwietnia otrzymam dywidendę 45 gr czy pomniejszoną o zaliczki
Dnia 2024-04-11 o godz. 17:21 ~jasiek napisał(a): > Może mi ktoś podpowiedzieć jak to jest z tymi zaliczkami akcje mam dopiero od kilku dni czy posiadając akcje 17 kwietnia otrzymam dywidendę 45 gr czy pomniejszoną o zaliczki
spółka na giełdzie to Stalexport Autostrady SA, te różne komunikaty o zaliczkach dotyczą spółek-córek, wystarczy uważnie wczytać się w nazwy
Dnia 2024-04-12 o godz. 16:10 ~Tttt napisał(a): > I kurs spadnie o 45 groszy
to akurat żadna tajemnica dla kogokolwiek działającego na giełdzie dłużej niż tydzień, warto sobie od razu skorygować kurs i pozastanawiać się , czy warto później trzymać, czy nie