https://vitmeup.pl/profesor-lubinski-procedury/ Ciekawe czy właściciele kliniki są już akcjonariuszami RDG i dlaczego się tym zainteresowali, skoro nasi "uczeni" trolle piszą że odkrycia są nic nie warte. I dodatkowo ten ośrodek badawczy z Poznania wprowadził do oferty testy RDG. Przypadek, czy świadomy wybór ? https://open.poznan.pl/oferta-open/genetyka-onkologiczna/ O tym że słynna Diagnostyka mająca sieć laboratoriów w całej Polsce pracuje z RDG od niedawna na całego to pewnie też przypadek. https://read-gene.com/punkty-pobran/ Ileż przypadków ? Czekam na kolejne, zwłaszcza po podpisaniu pierwszych potencjalnych umów z ubezpieczycielami polis onkologicznych. Takich polis w Polsce wystawia się ponad 3 mln rocznie.
Ciekaw jestem czy Prezes Bujas z wrocławskiej kliniki też ma:) Widzę że dyżurnego trolla z Tworek zabolał sukces komercyjny RDG, kwiczy z bólu cały wieczór. A przecież niebawem będą kolejne. Podobno na giełdzie kupuje się przyszłość a nie przeszłość no ale podwórkowy „psychiatra” woli przeszłość.
Przeszłość kupowali ci, którzy brali za twoją zachętą po 7.80 zł i za ponad 12 zł. Gdzię sa twoje fundusze, pisałeś, że Adamed skupował akcje a to już było świadome kłamstwo z twojej strony. Psychiatra nie zmienia nicków w przeciwieństwie do ciebie naganiaczu. Próbowałeś stworzyć wrażenie, że pisze wiele osób a pisała tylko jedna. Na żadne pytanie nie potrafisz odpowiedzieć tylko zmieniasz temat. Zabolały cię twoje słowa na XTB (zapomniałeś co pisałeś wcześniej)-musisz znowu zmienić nick. Pisałem wam wcześniej, że na XTB będzie ciekawie i tak jest. Spółka interesuje się największy fundusz inwestycyjny na świecie a tutaj buda pisał, że wchodzą fundusze ale nie podał, żadnego linka lub linków. Nie mógł podać, a wiecie dlaczego?
Niedawno wkleił news sprzed 2 lat przed północą-dlaczego tak późno. To wie tylko on.
Dowiesz się w przyszłości żałosny trollu. Nie spinaj się tak, bo ci z tej nienawiści żyłka pęknie. Mnie już tylko bawi jak się nakręcasz. Właśnie czekam na samolot, dlatego mam niezły ubaw z ciebie. Na ilu spółkach jeszcze mnie rzekomo znajdziesz ? Szukaj, faktycznie musisz mieć żałosne życie nałogowcu uzależniony od tego szamba. Myślisz że ktoś taki jak CEO RDG przejmuje się tym czy kurs waha się 5-10 % w prawo czy w lewo ? To jest dobre dla takich małych kolarzyków. jak ty. On jak przyjdzie pora to sprzeda swój pakiet za odpowiednią kasę i zrobi wezwanie ten kto od niego kupi i sprzątnie interes z tego bananowego szamba, tak jak zrobił to Blirt czy inne spółki.
Trzeba przyznać że trolliska nie mogą zdzierżyć sukcesów RDG związanych z nowymi patentami. No, ale jak widać kliniki i ośrodki diagnostyczne w Polsce wchodzą w to !!!! Ciekaw jestem wyników i wskaźników rentowności za przyszłe okresy kiedy przychody i zyski z tej współpracy zostaną zrealizowane.
No takie wiadomości to ja rozumiem więc widać że powoli się rozkręca sieć. A wiadomo że w dzisiejszych czasach rozbudowa sieci partnerskiej to koło zamachowe. Oby tak dalej bo jak nie RG to kto masz rację z tej usługi.
Buda. Nadajesz z Afryki czy zapomniałeś kupić bilet na samolot i tylko na niego czekałeś? Czy na stronie spółki jest informacja o umowie? Podajcie koniecznie link bo jakoś wam nie wierzę. Czy patenty RDG mają ochronę międzynarodową tak żeby inni nie mogli ich skopiować?
Podajcie wreszcie jakieś linki a nie informacje z gazet.
Dnia 2024-03-12 o godz. 22:51 ~psychiatra napisał(a): > Buda. Nadajesz z Afryki czy zapomniałeś kupić bilet na samolot i tylko na niego czekałeś? > Czy na stronie spółki jest informacja o umowie? Podajcie koniecznie link bo jakoś wam nie wierzę. > Czy patenty RDG mają ochronę międzynarodową tak żeby inni nie mogli ich skopiować? > > Podajcie wreszcie jakieś linki a nie informacje z gazet.