• Pytanie do obserwujących FOR Autor: ~Ted [89.64.63.*]
    Cześć, kupiłem za jakieś grosze po 6.5 zeby wyczuc spółkę, ale ze ciągle spadało to jakoś tego nie śledziłem. Teraz cena poniżej 3zl może warto wrócić do tematu i Zatankować. Przyznam szczerze że to był zakup beż większej analizy i wiedzy o spółce nie mam za dużej (planuje to nadrobic).
    Pytanie do śledzących. Czy ten zjazd to korekta do jakichś racjonalnych poziomów patrząc na perspektywy (w miarę realne) i osiągany zysk + sentyment do branży? Widać tu na horyzoncie 2-5 lat ciekawa okazje Waszym zdaniem?
  • Re: Pytanie do obserwujących FOR Autor: ~Ma [109.196.156.*]
    Schodzimy na historyczne minima gdzie nie mieliśmy żadnej znaczącej umowy a Ty się pytasz czy w perspektywie 2-5 lat jest to okazja xd albo trollujesz albo faktycznie nie dokonałeś żadnej analizy. Ps. Zawsze może być gorzej : upadłość spółki bo nie dowieźli kontraktu z azjatami gdzie kary umowne wymusza likwidację tej działalności - abstrakcja lub wybuch wojny w Europie to wtedy to i tak nic nie warty pieniądz a wygrywa tylko złoto.
  • Re: Pytanie do obserwujących FOR Autor: ~Ted [89.64.63.*]
    Dzięki za odpowiedź. Nie troleje, jak pisałem kiedys kupiłem na rozeznanie 400 akcji ale ze leciało jakoś temat odpuściłem. Pzdr
  • Re: Pytanie do obserwujących FOR Autor: ~Forek [31.61.243.*]
    Było 15 jest 3 może być 0.5 - mam nadzieję że pomoglem
  • Re: Pytanie do obserwujących FOR Autor: ~Cormak [89.70.92.*]
    0.5 nie będzie ale 2.3 może będzie.
[x]
FOREVEREN -1,98% 2,97 2025-09-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.