Panowie
Tyle dyskusji tyle różnych wniosków i teorii
A wczoraj po sesji podali szacunki i mamy potężną stratę.
Na razie ksiegowa
Jednak nie wróży to na najbliższe dni niczym pozytywnym
i po co ta smieszna i infantylna panika,lub co gorsza troska o wartośc akcji. Tutaj nic nie można wykreowac , bo wszystko jest odpowiednio ( jak po sznurku) prowadzone, skończy sie kiedys jak na Gobarto ( wczesniej Duda) To jest papier tylko dla orłów... tutaj trzeba swoje z zaparkowanymi akcjami odczekac, tutaj nikt o zdrowych zmysłach nie liczy na szybki wyskok w góre !!! Wszystkie ( nie bede powtarzał) za to układanka długoterminowa.
Na Lentexie też…. Bo porobili emisję teraz za kasę spółki skupują…. Kurs w miejscu bez obrotów. Polwax też nie ma obrotów . Za to Lentex ma dobre wyniki tu do wyników dobrych daleka droga….
Paniki nie sieje. Kurs zjechał już tyle że szok…. Teraz jeszcze dochodzi kosa z NN… zaraz Polwax będzie miał problem z kredytem. Oj jeszcze dużo się będzie dziali
Teraz to warto do kupić tylko że ja pakiet docelowy zebrałem i nic już nie dobieram 2 było moim ostatnim zakupem jak symboliczne zakupy nowego prezesa Mroza
Mogłem oddać po 3
Nie zrobiłem tego licząc że będzie skup i faktycznie dokończą inwestycje i spółka wróci do swoich pierwotnych cen….
Więc jutro raczej będą dokupował jak będzie panika
Może to wszystko już w cenach giełda wyprzedza rzeczywistość, może od teraz już samo dobro na tej spółce, zobaczymy co zrobią właściciele w tym tygodniu w 2023 dobierali złocisza wyżej , teraz puszczą taką okazję... widzą wszystko wcześniej więc mogą się odpowiednio przygotowac
Zresztą zakładając że amortyzacja była 3 mln to bez tego odpisu wychodzi ładny wynik na plus około 10 mln to byłby kolejny stabilny zysk , poprawcie jak ktoś ma precyzyjniejsze wyliczenia