• Dokupiłam Autor: ~Barbara [109.178.182.*]
    Dziś dokupiłam i trzymam.
  • Re: Dokupiłam Autor: ~Gość [91.236.84.*]
    A ja część sprzedałem bo gdyby te umowy były to byśmy wiedzieli. Już tutaj jedna spółka była co magazyny energi chciała sprzedawać na dużą skalę i teraz nawet nie sa notowani. Wolę być ostrożny.
  • Re: Dokupiłam Autor: ~Barbara [109.178.182.*]
    No tak też racja, ale ja wolę teraz kupić bo jak dadzą info to rzucą się i nie kupię.
  • Re: Dokupiłam Autor: ~Gość [91.236.84.*]
    Na początku myslalem , że są umowy i od razu jakaś pokażą. Nie pokazali narazie nic… te filmiki ze wschodu też jakieś zachęcające nie sa
  • Re: Dokupiłam Autor: ~atom_w_portfelu [188.137.31.*]
    Gościu, jeśli chcesz być ostrożny to sprzedaj akcje i załóż lokatę. Twierdzisz że sprzedałeś część akcji I biadolisz że nie wiesz co robić dalej bo może to się skończyć źle.
    Kto posiadając akcje tak biadoli a biadoląc na tym forum może negatywnie wpłynąć na kurs. Twierdzisz że masz akcje i kopiesz dołki pod kursem. Albo jesteś głupi albo masz 100 akcji i ci się nudzi bo masz życie osobiste spieprzone i trujesz tu ludzią.

Podsumowanie: nie masz akcji I chcesz tanio dokupić albo masz parę sztuk i tak dla chęcy piszesz pierdły kilka razy dziennie bo nie masz jak zagospodarować czasu wolnego.

Zdecydowanie nie masz kolegów a kobiety też pewnie nie masz.
    Nie pozdrawiam
  • Re: Dokupiłam Autor: ~Gość [89.64.75.*]
    Dzięki za info. Zaznaczę w swoich notatkach.
  • Re: Dokupiłam Autor: ~stan [80.238.118.*]
    Basiu wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet. Mądra z Ciebie osoba i wydaje mi się ,że to nie tylko kobieca intuicja podpowiada Ci ,że będzie z nimi bardzo dobrze. Ja zrobiłem dokładny przegląd ich historii , pokażą pierwszy kontrakt i startujemy w kosmos. Ważne żeby być w tej rakiecie a nie przyglądać się jak odlatuje
  • Re: Dokupiłam Autor: ~AnalizaRyzyka [188.127.25.*]
    Błąd w rozumowaniu polegający na tym, że zakładasz ze wszyscy są uczciwie w zarządach (bo nie ma forum) I wszystko im wychodzi.
    I jeśli ktoś analizuje wariant niekorzystny to go za spadzią uważasz.
    Wielu spadzi spółki wymielily ale też wielu nagonow na zakupy inne wymielily.
  • Re: Dokupiłam Autor: ~Barbara [109.178.182.*]
    Dziękuję za życzenia i miłe słowa a ja składam również Wszystkiego najlepszego, ale z okazji Dnia Mężczyzn Tobie, jak i innym Panom. Udanych inwestycji. Pozdrawiam!
  • Re: Dokupiłam Autor: ~Henryk [89.64.7.*]
    Opowiedz historię, jak to wyszło, że z kuchni do inwestycji przeszłaś?
  • Re: Dokupiłam Autor: ~Biznesmen [5.184.106.*]
    Basia opamiętaj się co ty robisz. Będziesz stratna
  • Re: Dokupiłam Autor: ~Raf [31.218.141.*]
    Chcesz obniżyć kurs i kupić taniej? Cwaniaczek z Ciebie)) nie biznesmen, a cwaniaczek. Ktoś ma pracować, a Ty chcesz zgarnąć kasę na wzroście, bo dobrze rozumiesz perspektywy Ecnology
  • Re: Dokupiłam Autor: ~Biznesmen [5.184.106.*]
    Jesteście oszustami , ja o tym wiem, wy o tym wiecie, służby też się dowiedzą i będziecie siedzieć. Przed wami byli inni i już ich nie ma, a te wasze skrzynki z miedzianym drutem to gówno a nie technologia. Opamiętajcie się bo będziecie siedzieć a z tego co widzę i się dowiedziałem zarobiliście cały psi pieniądz póki co, i te wasze marne filmiki propagandowe. Pokażcie umowy, pokażcie chociaż jedno nagranie z tych wielkich sklepów i marketów które korzystają, które mają zamontowane wasze urządzenia. Nie ma. To że nagracie filmik jak ktoś coś wwozi to jeszcze nic. Mieliście piękny sen ale on nie wyjdzie. Wasza perspektywa jest tylko jedna, zakład karny.
  • Re: Dokupiłam Autor: ~atom_w_portfelu [188.137.31.*]
    Zaznacz sobie że jesteś sprytny inaczej.
[x]
ECNOLOGY 0,00% 0,67 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.