Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta, dużo miłości i radości. Oby Wam (jeśli macie) Genomtec poszedł na 50zl, a jeśli nie macie to na 8zl, a nawet 6zl. Byście zarobiły i jeździły Porsche 911 bo tylko to Porsche się liczy i byście byly niezależne od mężczyzn psychicznie i finansowo. Zarabiajcie !!!!
Twoja wypowiedź jest pełna sprzeczności i chaosu. Z jednej strony wspominasz o miłości, radości i sukcesach finansowych, ale z drugiej strony przekazujesz stereotypowe i seksistowskie przekonania. Dodatkowo, sugestie dotyczące niezależności od mężczyzn mogą sugerować brak zrozumienia lub szacunku dla równości płci. Potrzebujesz większej świadomości na temat równouprawnienia i zdrowia psychicznego, aby wyrażać swoje życzenia w bardziej wspierającym i pozytywnym sposób.
@Alicja, ten zwrot jest poprawny gramatycznie i sensowny. Może być używany, aby sugerować, że ktoś potrzebuje większego zrozumienia lub informacji na pewien temat. Świadomość może być rozumiana jako zdawanie sobie sprawy z czegoś, wspólne dla określonej grupy ludzi poglądy i cele, stan przytomności oraz charakterystyczna dla człowieka zdolność poznawania i oceniania siebie i otoczenia. Próg świadomości to najmniejsza i największa wartość bodźców wywołujących u kogoś świadomość czegoś.
Nie wiem jaką szkołę skończyłeś lub łaś lecz nie znajdziesz w języku polskim takiego połączenia. Poszukaj. Można mieć świadomość, zmienić świadomość lecz nie potrzebować świadomości. Nie masz racji i nie jesteś tego świadomy. Poszperaj po stronach zanim zaczniesz innych uczyć
Ty kupujesz akcje tylko jak Ci info podadząna talerzu i tysiące innych osób też mogą to sobie przeczytać? To jak Ty chcesz kiedykolwiek mieć przewagę nad rynekiem. Pamiętaj ze naprawdę dobrze zarabia na giełdzie ten kto sam przeanalizuje spółkę. Kupuje się gdy dobra spółka jest jeszcze mało znana a sprzedaje gdy cały świat trąbi o sukcesie.
Mi chodzi o to, że tutaj info już powinno się pojawić. Akcje przecież kupiłem dawno temu. Natomiast zaczyna wyglądać to tak, że może nie dojść do transakcji, wyniki badania mogą być gorsze niż oczekujemy. Powiedzenie, że Genomtec jest dobrą spółką w tym momencie jest mocno na wyrost. Do tej pory nie skomercjalizowali żadnego projektu, a kilka im nie wyszło (przynajmniej 2). Z branży medtech czy biotech trol.lica Alicja podawała dwie spółki, które biją na głowę osiągnięciami Genomtec, a też są "tanie". Dlatego takimi ogólnikami możesz karmić sobie innych. Drugi sezon trwają badania i nic! RI Genomtec nawet nie raczy odpowiedzieć.
Myślę że dobre info wisi w powietrzu od miesięcy kurs był w okolicy 10 zł bez fajerwerków w jedną lub drugą stronę a tu w piątek nagle wystrzelił w górę i przed walnym które jest w wtorek moim zdaniem tak nagle ktoś nie kupił przypadkowo tylu akcji bo i obrót były duży na piątkowej sesji.
Następny przystanek to 14 i 16zl. Tam sprzedam połowę jak zawsze pisałam. Nartki się odrobiły, teraz czas zarabiać. Mam Porsche i pali między 9 na trasie a 14 po mieście jak są korki w Trójmieście znośne. Zawsze mówiłam, że Dobry Wujek da zarobić i jeszcze ten obrót, lalala ...felicitta ....
Mam bardzo duże pojęcie o giełdzie i wiem, że dobrze mieć akcje za darmo ale to wyższa szkoła jazdy. Nic nie ma pewnego prócz śmierci i podatków. Nie rozumiesz tego więc negujesz moją strategię