• Sandman pytanko o AT Autor: ~Piracik33 [37.28.156.*]
    Pisales w poniedzialek 2-3 sesje i mamy punkt zwrotny. Dzis juz czwarta i zjazdu jak nie było tak nie ma..... wzrostow tez.
    Co tam kreski mówią teraz.
    Pytam zupelnie serio bo wiesz,że lubię sobie porównać później jak to sie sprawdza z rzeczywistoscia.:):):)
    To jaki to krzyż nam sie szykuje ?
    Śmierci czy Złoty?
    Fajny watek do obalenia lub uwiarygodnienia tez waszego zakonu AT na naszej perelce:):):)
    Pozdrawiam
  • Re: Sandman pytanko o AT Autor: ~Piere [185.166.84.*]
    Widzisz panie to takie specjalisty hahaha nagle zamilkli spece od Analizy chyba im nie pyklo bo zarząd pomieszal plany. Powinno byc albo 25 albo 32 dzis hahahahh
    A tu 29 sie skonczy
  • Re: Sandman pytanko o AT Autor: sandman76 [77.222.229.*]
    Dnia 2024-03-08 o godz. 16:07 ~Piere napisał(a):
    > Widzisz panie to takie specjalisty hahaha nagle zamilkli spece od Analizy chyba im nie pyklo bo zarząd pomieszal plany. Powinno byc albo 25 albo 32 dzis hahahahh
    > > A tu 29 sie skonczy

czytałeś posta którego założyłem i go nie zrozumiałeś czy go nie czytaleś?
  • Re: Sandman pytanko o AT Autor: ~KARMA [83.23.121.*]
    to jest bardzo fałśzywy człowiek, sprzedał znacznie wyżej i robi co może zarówno tutaj jak i na innych grupach, żeby zniechęcić, ale to do niego wróci pewnie w jakiejś chorobie, bo karma działa!
  • Re: Sandman pytanko o AT Autor: ~Piracik33 [146.70.161.*]
    Czy jest falszywy? Nie mnie to oceniać. Piszę ze gra w swoją gre i przynajmniej uczciwie sie do tego pucuje a nie jak Laser1 czy DD...:)
    Ale fakt jak Sandman76 bedzie dalej zostawiał takie watki bez komentarza to juz nikt nie bedzie traktował go poważnie i jego gra bedzie miała mizerny efekt finansowy.....wiec ponawiam zapytanie panie SANDMAN76
    Dnia 2024-03-08 o godz. 17:39 ~Piracik33 napisał(a):
    > Czy jest falszywy? Nie mnie to oceniać. Piszę ze gra w swoją gre i przynajmniej uczciwie sie do tego pucuje a nie jak Laser1 czy DD...:)
    > > Ale fakt jak Sandman76 bedzie dalej zostawiał takie watki bez komentarza to juz nikt nie bedzie traktował go poważnie i jego gra bedzie miała mizerny efekt finansowy.....wiec ponawiam zapytanie panie SANDMAN76

jeżeli uważnie przeczytasz wątek o krzyżu śmierci, który założyłem zobaczysz w nim odpowiedzi na Twoje pytania.
    Od momentu opublikowania tego posta kurs spadł niecałe 7%. Teraz odbił, górnym cieniem oparł się o SMA15 na D1 na bardzo niskim wolumenie, a co tu mówić o silniejszych średnich
    Formacja nie została jeszcze zanegowana, choć dzisiejszy start z luką wzrostową mógłby przynajmniej spróbować zanegować układ.

Jakie są możliwości opisałem w moim poście, więc nie ma sensu pisac jeszcze raz tego samego.

pozdrawiam i powodzenia!
  • Re: Sandman pytanko o AT Autor: ~Piracik33 [45.128.38.*]
    Dziękuję za odpowiedź. Będę ten wątek co jakiś czas podbijał i będziemy wszyscy mogli ocenic jak Analiza Techniczna ma przełożenie na nasza perełkę:)
    Moze sie przekonam choć po tym co widzę co dzieję sie z kursem bardzo w to wątpię. Papier jest grany jak przy poziomach 18-15-20 i wyzej. Co najsmiesniejsze nawet mikro zrzuty( pozdro ixi) sa wykonywane o podobnych godzinach nie wspomne o ttch samych ilosciach na ukryciakach S i K co utwierdza mnie w przekonaniu o słuszności mojej teorii. Zreszta jak ktoś od 16 miesiecy nie opuscil najwyzej 10 sesji moze dojść do podobnych wnioskow.
    "Kazdy jest kowalem swojego losu" ( w tym przypadku funduszy) i podejmuje decyzje w/g wlasnych analiz.
    Pozdrawiam serdecznie i zycze milego weekendu:)
  • Re: Sandman pytanko o AT Autor: ~ciekawski [46.205.202.*]
    pirat, zapomniałes podbić
  • Re: Sandman pytanko o AT Autor: ~Czejen [37.47.92.*]
    Lecimy drodzy akcjonariusze oczywiście góra
  • Re: Sandman pytanko o AT Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2024-03-08 o godz. 21:36 ~Piracik33 napisał(a):
    > Dziękuję za odpowiedź. Będę ten wątek co jakiś czas podbijał i będziemy wszyscy mogli ocenic jak Analiza Techniczna ma przełożenie na nasza perełkę:)

Pirat, miałeś ten wątek co jakiś czas podbijać.
    Ja o nim w sumie zapomniałem, ale widac że ktoś go odświeżył za Ciebie....cóż.
    Gdy to pisałes było 26, dziś mamy 19.

Niektóre wątki starzeją się wyjątkowo paskudnie.

• Re: Sandman pytanko o AT Autor: ~XXX [178.37.20.*]
    Zarzekał się że nie spadnie poniżej 25 bo fundom nie opłaca się łamać Lini trendu wzrostowego tak takie bzdety wypisywał. Czyli jednoznacznie wskazuje to że zapakowany był na maksa. Dziś pisze że ma dużo niższa średnia niż 19 zł. Jak go traktować powaznie w rozmowie.
  • Re: Sandman pytanko o AT Autor: ~Niki [37.30.20.*]
    Hejka leszczyki, jak tam? Przecieracie oczy ze zdumienia? A pisalem ze 22
    Moze peknac i peklo. Ale do rzeczy. Jest szansa na drugie dno, widac ze kurs nie zbliza sie do 16-17, to jest baaardzo mocne wsparcie. Nie jest wykluczone ze juz nizej nie bedziemy. Ale zaznaczam ze to nie jest wrozba, tylko technicznie prawdopodobne. Jezeli to drugie dno sie utrzyma to jest to chyba dobre miejsce na wejscie w pozycje.
    Dnia 2024-12-03 o godz. 11:26 ~XXX napisał(a):
    > Zarzekał się że nie spadnie poniżej 25 bo fundom nie opłaca się łamać Lini trendu wzrostowego tak takie bzdety wypisywał. Czyli jednoznacznie wskazuje to że zapakowany był na maksa. Dziś pisze że ma dużo niższa średnia niż 19 zł. Jak go traktować powaznie w rozmowie.

pospieszyłem się z tym 19, bo jest 17
  • Re: Sandman pytanko o AT Autor: ~XXX [37.248.173.*]
    Drugie zejście na 17 zł jeśli nie będzie odbijać zdrowo na mniejszym wolumenie to łamiemy to i lecimy niżej nawet na 12 zł.
    Dnia 2024-03-08 o godz. 16:14 ~KARMA napisał(a):
    > to jest bardzo fałśzywy człowiek, sprzedał znacznie wyżej i robi co może zarówno tutaj jak i na innych grupach, żeby zniechęcić, ale to do niego wróci pewnie w jakiejś chorobie, bo karma działa!

a możesz podać jakiś przykład grupy, w której namawiam do sprzedaży czy kupna akcji? Może się czegoś dowiem :)
    Wiesz, że kłamstwo ma krótkie nogi, prawda?
  • Re: Sandman pytanko o AT Autor: ~anti [89.187.185.*]
    Discord
  • Re: Sandman pytanko o AT Autor: ~MasterOfPuppets [188.146.46.*]
    Na dscord jest o wiele ciekawsza dyskusja.
    Tutaj pirat rzeczywiście zapomnial podbić wątku
  • Re: Sandman pytanko o AT Autor: ~newone [31.61.245.*]
    Dawajcie adres tego disco.
  • Re: Sandman pytanko o AT Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2024-12-02 o godz. 20:15 ~anti napisał(a):
    > Discord

Na discord nigdzie nie namawiałem na kupno czy sprzedaż akcji. Czytać między wierszami nie każdy umie, ale możesz podać jakiś przykład - nawet z dsco, gdzie namawiam kogoś na sprzedaż albo na kupno?

Ale żeby nie było- rzeczywiście bywali i tacy, co OBIECYWALI konktetny kurs w 2023 i w 2024.
    jeden obiecywał 100zł, drugi w 2024- 50 zł.
    Ale to nie ja.
[x]
MEDICALG 2,07% 39,45 2025-09-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.