Podajcie go aby rozwiać wątpliwości bo zaczynają straszyć na forum że fatalnie było. A może mają rację że wypadł fatalnie? Dlatego nikt nie skopiuje tutaj.
Dnia 2024-03-07 o godz. 15:44 ~czat napisał(a): > Podajcie go aby rozwiać wątpliwości bo zaczynają straszyć na forum że fatalnie było. > A może mają rację że wypadł fatalnie? Dlatego nikt nie skopiuje tutaj.
Pewnie fatalne wieści były na czacie dlatego każdy milczy i nie poda ci.
Czy ja wiem całkiem spoko raczej. Pitu pitu to jedno ale w tym roku ponad 10 gier mają w planach wydać. Ich własne jedna w q3 powinna wyjść drugą robią. Ngd na giełdę ma wejść w tym roku. Prezes lub zarząd rozważa lockup i zakup - tak zrozumiałem. Do tego być może wrócą do częstych raportów posprzedażowych i zwrotach kosztów.
Dnia 2024-03-07 o godz. 16:12 ~Hejter napisał(a): > Czy ja wiem całkiem spoko raczej. Pitu pitu to jedno ale w tym roku ponad 10 gier mają w planach wydać. Ich własne jedna w q3 powinna wyjść drugą robią. Ngd na giełdę ma wejść w tym roku. Prezes lub zarząd rozważa lockup i zakup - tak zrozumiałem. Do tego być może wrócą do częstych raportów posprzedażowych i zwrotach kosztów.
Wymyśliłeś ten lockup na poczekaniu?
Hahha nikt nie poda czatu tam to musiały być kiepskie wieści tak by się każdy chwalił wpisami hahahaha, po co się oszukujecie hahaha
W skrócie ten czat miał poniższy charakter: "To może na start edukacyjnie - czat nie jest oficjalnym komunikatem do inwestorów. Nie mozemy tu podawac nowych informacji." Jest to odpowiedź prezesa na planowaną ilość premier na 2024 oraz na ilość( bez szczegolow, tylko sama ilosc) gier w produkcji. Na inne pytania odpowiedź była w podobnym tonie.