Ja myślę że odwołanie (zażalenie) na wyrok jednak jest, tylko dziennikarze nie znają procedury gdzie tzn do jakiego Sądu się to zażalenie się wnosi.
Kto szuka ten znajdzie. Pozdrowionka
Zgadza się zostało wysłane z tego co mi wiadomo 05.04.2009 o godzinie 14:30-15:00, skutkowało to zakupem akcji przez wąskie grono w dniu 05.04 na koniec sesji. W dniu 07.04.2009 zostanie podana informacja z rana o tym iż prawdopodobnie nie doszło do odwołania w celu zbicia akcji o jakieś 5-10% (anonimowe źródło) następnie do godziny 12-13 ma zostać podana informacja o odwołaniu :) tak donoszą skowronki :) ja się zapakowałem po 14 wypakowuje się przy 0,28-0,30.
ja dziś wywalałem po 20groszy, i jestem szczęsliwy odwołanie to pic, zarząd dąży do upadku, wiem bo byłem w Krośnie, jak w coś wchodzą większą stopą to się dowiaduję wszystko od podszewki
dzwonilem dziś do sądu cały dzień i nic nie wpłyneło,
ja wam radze z ukrytego po dobrej cennie spokojnie jutro wywalać;)
odwołania nie ma to tylko pic na wodę, ludzie pracują dla sawickiego a on czeka w kolejce u syndyka to kumple, zobaczycie nie zdziwię się jak podbitka była dla niego;)
coś tu kręcisz kolego, skoro niczego się nie dowiedziałeś to raczej jesteś niepoinmformowany...niedoinformowany...niewielewiedzący itd tzn że z sądu nic nie wypłynęło :)
Kolego do jakiego Sądu dzwoniłeś ? Do Rejonu czy okręgu? bo to wielka różnica? jakbyś dobrze się dodzwonił tobyś takich głupot nie wypisywał i ludziom wody z mózgu nie robił. Pozdrowionka
Dnia 2009-04-06 o godz. 21:11 ~user napisał(a):
> Zgadza się zostało wysłane z tego co mi wiadomo 05.04.2009
> o godzinie 14:30-15:00, skutkowało to zakupem akcji przez
> wąskie grono w dniu 05.04 na koniec sesji. W dniu
> 07.04.2009 zostanie podana informacja z rana o tym iż
> prawdopodobnie nie doszło do odwołania w celu zbicia akcji
> o jakieś 5-10% (anonimowe źródło) następnie do godziny
> 12-13 ma zostać podana informacja o odwołaniu :) tak
> donoszą skowronki :) ja się zapakowałem po 14 wypakowuje
> się przy 0,28-0,30.
Niezły z ciebie kompozytor, info rozpisałeś jakby na orkiestrę....pewnie jutro zagra.
Daty ci się troszkę pomyliły, ale to tylko uwertura, może byc z błędami.
1. Siedziałem dzis cały dzien w Wawie i rozmawiałem z bankami.
2. od sadu mam prawnikow..nie musze tam chodzic..
3. jutro wracam do krosna..jak chcecie to tekst odwołania opublikuje
4..samo odwołanie nic nie znaczy...