• Nie podniecać się Autor: ~Erj007 [31.61.181.*]
    Raport dobry, tylko audytor zauważył to o czym ja ciągle mówię.
  • Re: Nie podniecać się Autor: ~Bajor [88.8.181.*]
    Dla mnie znowu brak info o grach dla nine, wogole nic, natomiast pod koniec lutego info ze nowa umowa, moedzynarodowy partner… co to za komunikacja??!
  • Re: Nie podniecać się Autor: ~Erj007 [31.61.181.*]
    Bajoro i tyle, w dodatku ładnie sobie powiększyli wynagrodzenia, ładne dojenie krowy ponad 800 tys dla dwóch lebkow za latanie po San Francisco i wciskanie ciemnoty akcjonariuszom
  • Re: Nie podniecać się Autor: ~Misior [31.0.50.*]
    Nie kojarzę informacji że końcem lutego zawarli umowę z międzynarodowym parlamentem.
    Ja też nie, niby trzy gry dla nine są w fazie soft launch i nine decyduje kiedy gra wystartuje.
  • Re: Nie podniecać się Autor: ~Bajor [88.8.181.*]
    W komentarzu do firmy audytu

Dodatkowo, realizując strategię rozszerzania sprzedaży swoich gier o platformy premium (m.in. Steam, konsole), w dniu 26 lutego 2024 r. (zdarzenie po dniu bilansowym), Spółka zawarła umowę z podmiotem zagranicznym, uznanym międzynarodowym wydawcą gier wideo, której przedmiotem jest udzielenie przez Spółkę licencji na wydanie wybranych gier z istniejącego portfolio na nowe platformy dystrybucji (PC oraz Mac). 

• Re: Nie podniecać się Autor: ~marek [91.206.154.*]
    zysk większy ,zobowiązania krótko terminowe zmniejszone o 600 tys zł .....długo terminowe o 700 tys zł...Płace wszędzie poszły do góry ,nie zauważyłeś inflacji?
    Rzeczywiście firma na dorobku jeszcze komentarz w raporcie o możliwości utraty płynności a dwaj gagatki podwyższają sobie z 500 tys na 800 pensje. Rzeczywiście 500 tys glodowa pensja trzeba podnieść i doić spółkę ile wlezie póki czas bo tymi dziesięcio ma osobami to ciekawe czy pokończą te projekty szumnie zapowiadane. Nie sztuka zapowiedzieć tonę gier. Simfabric mówi pani to co panie ferdku? Też espi za espi leci i zero gier i realizacji.

Audyt nie bez kozery napisał tu parę słówek.
[x]
CHERRY -12,01% 8,06 2025-10-02 17:00:57
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.