Naprawdę uważasz, że rynek wchłonie ponad 20 mln akcji spółki, której przyszłość rysuje się mętnie.
Nie ma lepszych inwestycji na GPW lub choćby na NC ?
Ps. Przestudiuj ostatnią informację z Veno. Zamiana akcji imiennych na zwykłe to prosta formalność.
Skoro jest tak nieciekawie to co Pan tu robi Panie Drzemich? Jest Pan na tym forum codziennie do tego podaje Pan dosc intersujace komentarze? Skad zainteresowanie ta spolka? Czyz nie ma lepszych inwestycji na GPW?
Dobre pytanie, gość jest niesamowity, podaje ciekawe informacje, wieszczy rychły koniec, a założe sie, że skupuje od tych co panikują. Kto wie czy czasami ten pan nie jest w konszchtach z panem W. Wiem śmiała teza, ale normalnie smieszy mnie aktywność tego pana. Pomyślcie, który z was po wyjsciu ze spółki pisze na jej forum, zajmuje sie nią, lub mając akcje pisze sie negatywnie o spółce. Albo to chory człowiek, albo wręcz odwrotnie - wie co robi.
No właśnie o co tu chodzi? Fakt, że ja na KGHM, Gant i INGBSK zarobiłem w miesiąc około 40%, mam sporo Blue i czekam jak na zmiłowanie, ale jak KTOŚ liczy, że opyle te akcje w cenie poniżej 50 gr ti sie przeliczy.
trzeba czekać do kolejnego walnego a potem do kolejnego ...................................... Wiem jedno że jak sprzedam to wystrzeli do góry , jakoś tak mam . Odnośnie kolegi drzemicha to jedynym sensownym wytłumaczeniem jest jego podwójna osobowość jak "podziemnym kręgu"
Słuchaj kolego, sorry, ze tak ... prosze sprzedaj skoro to warunek na wzrost ceny akcji. A drzemichem sie nie przejmuj, drzemich to Pan W, pali głupa i tyle.