• SSI- WYSTARTOWAŁO!!!!! Autor: ~DARCK2 [80.52.224.*]
    wRESZCIE. oPŁACAŁO SIĘ CZEKAĆ A TO DOPIERO POCZĄTEK
  • Re: SSI- WYSTARTOWAŁO!!!!! Autor: ~sss [203.161.82.*]
    no nawet sie nie spodziewalem
    ktos ladnie zebral :)
  • Re: SSI- WYSTARTOWAŁO!!!!! Autor: ~ms [217.74.68.*]
    na razie na fali ogolnego optymizmy ktos sie zezloscił ze papier stoi w miejscu gdy wszystrko na około na zielono....

Mi odpowiada bronienie poziomu 25 gorszy przez 2 tygodnie - a potem 26 i znow msc kiszenia.

Mam 100k papiera wiec kazdy grosz się liczy ;-)

A spolka wedlug mnie powinna kosztowac na podstawie sprawozdania finansowego około 42 groszy wiec mam czas.

ms
  • Re: SSI- WYSTARTOWAŁO!!!!! Autor: ~nieogar [83.22.162.*]
    poszło do góry a info jak niebyło tak nie ma!!!!
  • Re: SSI- WYSTARTOWAŁO!!!!! Autor: ~ms [217.74.68.*]
    Na pierwszy rzut oka widac ze komus zalezy tak samo aby nie zejsc ponizej 24 groszy jak na tym aby nie kosztowalo wiecej anizeli 26 groszy.

Bedzie potezne uderzenie jak na BBD w ktorym z 25 groszy w 2 dni zrobilo sie 40 groszy niezaleznie od tego czy bedzie jakakolwiek informacja czy nie... Spolka po prostu jest niedowartosciowana a biorac pod uwage nie tylko wycene DCF to i porownawczo musi isc w gore jak inne rosna zeby nie byc niedoszacowana.

Pozdrawiam i czekam na swoje 40 groszy - nawet kilka miesiecy mnie nie przerazi...

ms
  • Re: SSI- WYSTARTOWAŁO!!!!! Autor: ~bartekkk [79.191.136.*]
    Walor bardzo mocno niedowartościowany względem szerokiego rynku, nie za wielki ff, stabilne perspektywy, zyski na bieżąco, więc kupić, zakopac i czekać podobnie jak do niedawna było na CZP, wycena WDM SA 51 groszy ale to mało jak sie zacznie ruch w górę, pierwszy prawdziwy opór to 80 gr, proszę spojrzeć na AT
  • Re: SSI- WYSTARTOWAŁO!!!!! Autor: ~posiadacz akcji [89.161.16.*]
    mam pytanie/baretkkk/, jakim cudem widzisz opór dopiero przy 0,80 zł???, zastrzegam iż sam mam ssi, wg mojej oceny pierwszy opór w przedziale 0,28-0,30 a następny bardziej wyraźny w granicach 0,37-0,40. Jestem optymistą i sądzę że w najbliższym czasie ten drugi opór będzie max. granicą do której jesteśmy wstanie dojść
  • Re: SSI- WYSTARTOWAŁO!!!!! Autor: ~bartekkk [85.89.185.*]
    dlaczego 80 groszy?????

Już tłumaczę. Spółka zaczęła giełdową karierę w niezbyt korzystnym okresie. Dosyć szybko ustanowiła w formie podwójnego szczytu najwyższy opór, którego górne ograniczenie to 84 grosze 10 grudnia 2007 i 9 stycznia 2008. Od tego czasy byliśmy w nieustającym trendzie spadkowym. Po drodze pojawiały się lokalne wierzchołki 70, 60, 40 i 30 groszy. Od października 2008 r. udało sie stworzyć na wykresie formację spodka, która w 90% przypadków jest bardzo wiarygodna i zapowiada bardzo duże wybicie. Wybicie poparte jest przez AT. ROsnące obroty, zdecydowane wybicie ponad sma 15 i 30, macd przebijający O w górę. Cóż więcej powiedzieć. Mądrzxy zarobią krocie. Dla jednych będzie to 50% dla innych 100% dla najbardziej wytrwałych przyjdzie zmierzyć się z poziomem 84 gr a potem 1 zł.
  • Re: SSI- WYSTARTOWAŁO!!!!! Autor: ~ss [203.161.82.*]
    zgadzam sie z tym trzymaniem kursu
    zobaczymy co z tego wyniknie, oby nie jak poprzednio kiszenie na 22-24 gr
  • Re: SSI- WYSTARTOWAŁO!!!!! Autor: ~mijagi [89.77.60.*]
    jutro podbijemy do 28
  • Re: SSI- WYSTARTOWAŁO!!!!! Autor: ~jag [77.46.30.*]
    dobrze by bylo podbic bo ja mam po 0,66 ,i czekam na to zeby wystartowalo bo tylko sie kisi
  • Re: SSI- WYSTARTOWAŁO!!!!! Autor: ~ojjo [83.6.231.*]
    masz to jak w banku
  • Re: SSI- WYSTARTOWAŁO!!!!! Autor: ~darck2 [83.25.94.*]
    Ja wycofuję swoje zlecenia z S. bp coś zaczyna się dziać a mogę nie zdążyć jak będzie ostre parcie.
  • Re: SSI- WYSTARTOWAŁO!!!!! Autor: ~bartekk [85.89.185.*]
    kierunek 0,8-1 zł, obroty potwierdzają wybicie, chętnych na akcje z każdym dniem co raz więcej, wiosna, zieleń a tu przed nami co raz lepsze wyniki finanswe
  • Re: SSI- WYSTARTOWAŁO!!!!! Autor: ~mijagi [89.77.60.*]
    nie przesadzajmy dobra?
    jeszcze beda wahania a my bedziemy sie wkurzac
    najwazniejsze to osiagnac taką kapitalizację, aby można było przeprowadzać się na regulowany, bo parcie to będzie, ale właśnie tu, a nie na NC
    bo na NC to tylko hazard
  • Re: SSI- WYSTARTOWAŁO!!!!! Autor: ~jag [77.46.30.*]
    a jest szansa tam przejsc i kiedy by to nastapilo????
[x]
SSI 0,00% 0,01 2014-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.