800 dni? drogo kupiłeś, nie pękaj, jedyne co możesz zrobić to wyobrazić sobie, że kupiłeś właśnie teraz !!! wyjdzie, że tanio kupiłeś !!! i tego się trzymaj...............
Tak ja już tu wszystkie super espi widziałem. Gdyby chociaż część z nich się sprawdziła... narazie to widzę że dalej echa wałków dawnego prezesa ciąża spółce.. I coś tam ma być wyjaśniane..trzymam bo nic innego mi nie zostało i liczę na progres Ale radzę zachować zdrowy sceptycyzm..co jakiś czas tu wpada spekula i robi sztuczna podbitke jak niedawno. Lubią widać tu się pobawić
Gdybym sprzedał zwalilbym kurs i spekula by znowu się bawiła..mnie stać na trzymanie. Ale chciałbym żeby moje intuicje i analizy i tym razem się okazały słuszne. Kwestia ego, a nie kasy mi tu ciąży.
U nas w kraju jak ktoś swoich frustracja politycznych nie wyleje to mu się dzień nie udał. Mnie szkoda życia ma polityke. Ale wspierać polskie firmy i wierzyć w ich rozwój jest dla mnie ważne. Może zbyt osobiście to tego podchodzę..
tak trzymaj, tylko pamiętaj, tu jest bagno, coraz większe bagno na całym świecie, lewactwo teraz ma swoje 5 minut do czasu aż to wszystko się zawali............