śmiać mi się chce jak czytam wasze posty .... na GPW jestem prawie od samego początku Krosno to spółka na której zarabiałem krocie i też traciłem, przez pare lat od kiedy zaliczyła szczyt 10zł nie gram na niej, jest fatalnie zarządzana, ale od tygodnia ją zbieram i jeszcze trochę mogę jej kupić, chociaż niewiele bo nie chcę się ogłaszać;/
jest taka zasada na bankrutach zarabia się najwięcej, dobrze kupić spółkę maksymalnie do20groszy a zobaczycie że jeszcze wystrzelli
...banki nie skupują... bo nie mają prawa....
duzi łyknęliby jednym kliknięciem....
....to kupują mali zwabieni szansą odkucia po pamiętnym 27.03 i kierujący się myśleniem życzeniowym, nie pragmatyzmem
....SIM jako twór rozsądny akcji w swej większosci nie posiada i nie dokupywał....a głównie w dniu dzisieszym sprzedawał ....
info jest już w cenie i warte jest max +30%....powyżej to nadzieja....
...odwołąnie jest niczym....jedynie przedłuża uprawomocnienie się jakiejś ostatecznej decyzji
żeby banki chciały odwołania to by się odwołały....bo wierzyciele w pierwszej kolejności widząc w tym swój interes się odwołują
niemniej powodzenia....i rozwagi
Po dzisiejszej sesji nie wpadajcie w paniczny optymizm, ciekawe co powiecie jesli jutro otworza na minusie. Potrzeba czasu zeby wskoczyc na wyzszy pulap, mysle ze jutro zamkna podobnie jak dzisiaj, moze kilka % na minusie, jutro bedzie wazniejszy obrot od ceny.