• Dla akcjonariuszy Krosna Autor: ~Grzegorz75 [78.8.213.*]
    http://www.youtube.com/watch?v=V6-nm58cPgs

Powodzenia :)

..nie ma nikt takiej...
  • Re: Dla akcjonariuszy Krosna Autor: ~martins1990 [80.51.56.*]
    Dnia 2009-04-06 o godz. 08:27 ~Grzegorz75 napisał(a):
    > http://www.youtube.com/watch?v=V6-nm58cPgs

Powodzenia :)

> ..nie ma nikt takiej

spoczywaj w pokoju...
  • Re: Dla akcjonariuszy Krosna Autor: ~starymędrzec [79.186.218.*]
    śmiać mi się chce jak czytam wasze posty .... na GPW jestem prawie od samego początku Krosno to spółka na której zarabiałem krocie i też traciłem, przez pare lat od kiedy zaliczyła szczyt 10zł nie gram na niej, jest fatalnie zarządzana, ale od tygodnia ją zbieram i jeszcze trochę mogę jej kupić, chociaż niewiele bo nie chcę się ogłaszać;/

jest taka zasada na bankrutach zarabia się najwięcej, dobrze kupić spółkę maksymalnie do20groszy a zobaczycie że jeszcze wystrzelli
  • Re: Dla akcjonariuszy Krosna Autor: ~RObert [79.190.182.*]
    jest info w parkiecie krosno 1.50zl skupują ,banki się dogadaly ,soloz dokupuje ma 30% ,pozdrawiam.
  • Re: Dla akcjonariuszy Krosna Autor: ~hossa [79.186.218.*]
    ale mam fuksa że w zeszłym tygodniu troszke kupiłem szkiełka, mamy 3-4sesji po minimum 10% up dziś będzie najwięcej
  • Re: Dla akcjonariuszy Krosna Autor: ~hmm [82.115.65.*]
    przynajmniej SIM mogl wyjsc z papiera :)
  • Re: Dla akcjonariuszy Krosna Autor: marekbor74 [91.199.250.*]
    Tradycyjnie do 9:30 a pźniej wywalają :) he he
  • Re: Dla akcjonariuszy Krosna Autor: ~hossa [79.186.218.*]
    zauważ synku że papier odleszczony na maksa!!!!

mają go banki i dalej kupują papierka...

upadłości nie bedzie kto ma krosno jest zarobiony, trzymać w przeciągu paru miesięscy będzie 1zł
  • Re: Dla akcjonariuszy Krosna Autor: ~...nostradamus. [85.193.249.*]
    ...banki nie skupują... bo nie mają prawa....
    duzi łyknęliby jednym kliknięciem....
    ....to kupują mali zwabieni szansą odkucia po pamiętnym 27.03 i kierujący się myśleniem życzeniowym, nie pragmatyzmem
    ....SIM jako twór rozsądny akcji w swej większosci nie posiada i nie dokupywał....a głównie w dniu dzisieszym sprzedawał ....

info jest już w cenie i warte jest max +30%....powyżej to nadzieja....

...odwołąnie jest niczym....jedynie przedłuża uprawomocnienie się jakiejś ostatecznej decyzji
    żeby banki chciały odwołania to by się odwołały....bo wierzyciele w pierwszej kolejności widząc w tym swój interes się odwołują
    niemniej powodzenia....i rozwagi
  • Re: Dla akcjonariuszy Krosna Autor: ~edzio [83.20.63.*]
    Piszecie o czymś czego nie ma. Nie ma zażalenia ani odwołania - nadal jest upadłość ogłoszona przez Sąd bez możliwości zawarcia układu.
  • Re: Dla akcjonariuszy Krosna Autor: ~.Kross-over [85.193.249.*]
    dokłądnie ,....piwo dla tego co znajdzie link ze skanem pisma z pieczęcią z biura podawczego włąściwego sądu
  • Re: Dla akcjonariuszy Krosna Autor: ~SPICY [217.98.48.*]
    Po dzisiejszej sesji nie wpadajcie w paniczny optymizm, ciekawe co powiecie jesli jutro otworza na minusie. Potrzeba czasu zeby wskoczyc na wyzszy pulap, mysle ze jutro zamkna podobnie jak dzisiaj, moze kilka % na minusie, jutro bedzie wazniejszy obrot od ceny.
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.