Czy są jeszcze ludzie którzy doradzali mi popcorn i obserwacje w zeszłym roku jak wszedłem po 120zl.,pozdrawiam ich przeczekalem 1 rok czekam dalej ale przyznam że nie zaglądałem na giełdę i może to mi pomogło wytrwać tyle,wczoraj już miałem pisać że nic tu się nie dzieje jestem załamany. A tu patrzę i taka niespodzianka.pozdrawiam wytrwałych miłego dnia.
ale minie grzeją te reklamy na stronie. Jest źle .................... brakło mi popcornu , maszyna padła , cola jest i pierwszy rząd . pozdrawiam . Jak nie potrzebujesz, to usiądź na łapkach , wyrwij enter z klawiatury co by nie kusiło . To wróci skąd spadło , troche to potrwa , ale z średnią ciut powyżej 30 dych - mój przypadek warto sie pomęczyć . Te pięć stów na początek
Jak nie wierzysz ze dojdzie to sprzedaj i tyle. Wcześniej czy później będzie 3 tys za papier. Nie ma innej spółki na bananie z taką kasą i wynikami, a kapitalizacja śmieszna.
ponad 10 % ff dziś poszło do innych właścicieli , Baca nie klikałem , że to będzie dziś. Choć ten wyskok jest inny niż poprzednie 2 , nie ma dziur w dziennych świecach. A z drugiej strony , jak lud bedzin z pięciu plnów szarpnął na dwie stówy nonszalancko , gdzie w kasie debet na 500 baniek to dlaczego nie przy ff 39 tyś ( a odlicz mój prawie 5 % ff ) bo będę wydawał , a już pisałem - nie chcę się narażać temu producentowi pumpów , dumpów i tam innych
Dnia 2024-03-06 o godz. 08:58 ~Mmm napisał(a): > Czy są jeszcze ludzie którzy doradzali mi popcorn i obserwacje w zeszłym roku jak wszedłem po 120zl....
Są, są Niektórzy długo dłużej od ciebie, bo od kilku lat. Pozdro