• Wojas Autor: ~zok [193.24.247.*]
    Mam 20 tysięcy akcji Wojas. Z uwagi na wezwanie ogłoszone przez AW Invest, proszę o radę. Oddać po 8.20 całość, połowę czy nie oddawać? Proszę o radę.
  • Re: Wojas Autor: ~s212 [217.97.85.*]
    druknij sobie, zwij w rulon i wsadz sobie w dupe
  • Re: Wojas Autor: ~Prawda [5.173.20.*]
    Nie mierz wszystkich swoją miarą
  • Re: Wojas Autor: ~Mentor [37.47.178.*]
    Oddać teraz bo zostaniesz z akcjami które będzie trudno sprzedać
  • Re: Wojas Autor: ketchup1 [188.147.12.*]
    Oddać połowę to optymalne rozwiązanie. Spółka jest sama w sobie zdrowa dobra. Jeśli Wiesław po wyjściu z giełdy nie będzie kombinował za mocno jak wyprowadzić pieniądze to dostaniesz więcej niż obecnie. Teraz jest taka moda na wychodzenie z giełdy w ten sposób bo 95 po prostu ciężko jest uzyskać. Po wyjściu z gpw myślę że będzie szybko chciał wykupić resztę bo to nie jest duży wydatek a święty spokój. Tak robi zdecydowana większość. Z tym że podejrzewam że cena w dniu wyjścia z giełdy będzie niższa niż w wezwaniu. I jeszcze jedno. Jak zdobędzie 95 procent i wykupi przymusowo to będzie można się Jeszce sądzić o za niska cenę przymusowego. Pieniądze na koncie a roszczenie w sądzie. Są nawet kancelarie które poszukują takich spraw.
  • Re: Wojas Autor: ~Poiu [37.248.222.*]
    Co z brednie, wykup pr,ymusowy nie może być większy niż w wezwaniu.
    Nie kłam.
    Jak się nie powiedzie a to wiadoma to podniosą w kolejnym.
  • Re: Wojas Autor: ketchup1 [188.147.12.*]
    Poiu trochę jesteś śmieszny i niedoinformowany
  • Re: Wojas Autor: ~X-M3 [89.64.124.*]
    Jeśli w wezwaniu osiągną 95%, to cię wyruchają zgodnie z prawem po 8,20. Na twoim koncie pojawią się pieniądze, a ty będziesz czuł się wyruchany przy tej cenie. Jesli nie osiągna 95%, to wtedy ty rozdajesz karty. Jeśli będziesz dużo chciał, to mogą trwać na przeczekanie, bo gracz giełdowy nie jest cierpliwy. Wcześniej czy później zapłacą sporo, ale nie możesz przegapić udziału w WZA
  • Re: Wojas Autor: ~s212 [217.97.85.*]
    jesli nie osiagna 95% to robia delisting i zostajesz z niezbywalnym papierem do czasu kiedy postanowią go odkupic.
    Mrozenie kasy dla niewiadomo jakiego % zysku
  • Re: Wojas Autor: ~Filip [81.15.132.*]
    Pewnie, że NIE ODDAWAĆ. To stanowczo za tanio. Ja nie oddaję.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [146.70.99.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
WOJAS 0,25% 8,18 2024-04-26 15:35:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.