• JAGO - kiedy wybicie? Autor: ten_gienek [213.134.185.*]
    Wszystko maszeruje do gory, pasowaloby nasze JAGO tez pchnac, chociaz na 2,5 zl. Co sadzicie?
  • Re: JAGO - kiedy wybicie? Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    pasowaloby
  • Re: JAGO - kiedy wybicie? Autor: ~Irek [83.26.237.*]
    Zaraz po zakupie mojej ruskiej zamrażarki - kurs skoczy na 1,70........
    o 30 % zwiększą sie ich miejsca do przechowywania i chłodzenia....
  • Re: JAGO - kiedy wybicie? Autor: ten_gienek [213.134.185.*]
    Hehe. Dobre :-)

A tak powaznie, to pewnie dopiero jak GANT oglosi wezwanie na Budopol. Czyli jeszcze 2 tygodnie...?
  • Re: JAGO - kiedy wybicie? Autor: ~Irek [83.26.247.*]
    coraz cieniej to widzę...... marne przejecia..... marne wyniki......
    brak szansy na większe wzrosty ---- typowa przewalanka ...... na 5 % - góra.....
  • Re: JAGO - kiedy wybicie? Autor: ~irek [83.26.230.*]
    tera ------ korekta ------ na 1,50 ??????? lub...... niżej.......
    niech stormm będzie przykładem...jemu parytet niestraszny :) 0,71grosza czyli jago powinno 1,77... ale możliwe ze taka cyfra dopiero za pare dni... bardziej teraz uwieze w najblizszych tyg w 2zł niz 1,3zł... zobaczymy tylko co usa powie w czasie raportów :/

a i 15maj wyniki...jago raczej zbyt duzych zaskoczeń nie powinno wykazać, ale ja po cichu licze na dodatni wynik stormmu... chociaz z jakieś +3mln mogliby wykazać
  • Re: JAGO - kiedy wybicie? Autor: ~Jarko [87.207.82.*]
    Pięknie się nam ten papierek porusza:))))
    Dobrze że przed wzrostami dobrałem
    miodzio :))))))))
    ja dobrałem po 1,41 po 1,59 i dzis po 1,62 ale większosć i tak koło 3zł ;/ ale w persdpektywie czasu 3zł to nic.... a w perspektywie wiosny to 2,5 moze byc.... wszystko zalezy od wyników...a ja myśle że stormm moze zaskoczyć pozytywnie, bo jago jako jago moze znowu mieć minus....ale kwestia czasu...przejmują spółki co trzeba czasu restrukturyzacji i kapitału

popatrzcie na stormm....tam normalnie szaleja i gdybyśmy patrzyli na parytet to 1,8 już by było
    stormm znacznie sie poprawił ostatnio a ten kwartał z marcem wzrostów.......??????
  • gant 20zł tuż tusz Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    a jeszcze niedawno był ponizej 10 :) a to znaczy ze i wartosć stormmu rośnie czyli jago
    z drugiej strony to znaczy ze my tez mozemy urosnać o sto procent
    oprócz ganta również giełdowe bankruty rosna a my nie mozemy...? ale widac i tak ze papierek sie umocnił
    w ramach przypomienia..."Warszawa, 21.10.2008 (ISB) - Spółka Gant Development zawarła umowę z Dom Maklerskim AmerBrokers umowę o przeprowadzenie odkupu akcji własnych w celu ich umorzenia. Walne Zgromadzenie spółki przeznaczyło wcześniej na buy-back do 80 mln zł.
    Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy Spółki Gant Development w dniu 30 czerwca 2008 roku wyraziło zgodę na zakup przez Spółkę maksymalnie 1.772.989 akcji własnych"

skup trwa, nie maja obowiazku podawać do zakończenia
    obecnie gant to 14 200 000akcji z czego 1 500 000akcji do jago nalezy zasadniczo juz :D a to 9,78% a po baybacku oczywiscie będzie juz ponad 10% dokładnie nie wiem ile :) ale chca skupić więcej akcji niz mamy poprzez jagostormm

stormm już wie o tym moze pora na jago

pozdrawiam znudzonych jagodziarzy
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.