Z komunikatów o zakupie akcji PLZ przez niejaki Ragnar Trade sp. z o.o. z 31.01 i 5.02 oraz sprzedaży 19.02 można oszacować w przybliżeniu że kupowali średnio za 4,5 zł/szt a sprzedali jak spadło do 3,0 zł, więc na całym pakiecie wtopili 1,5 mln zł w ciągu miesiąca.
Tak więc, uważajcie na piękne opowieści naganiaczy - hakowiczów, chodzących w brązowych spodniach.
na moje nie.. patrząc na wolumen mieli ok 4 średnią...dlatego pod 4 spadki wyhamowały i potem po komunikacie z ok 3,8 walnęli resztkami na 2,8 razem ze leszczem ;)
Można się z jego teorią zgadzać albo nie, ale jeśli nie rozumiesz co on napisał, to może odpuść sobie inwestowanie na giełdzie kapitałowej. To tylko dobra rada.
Zamiast się mądrzyc to napisz co według Ciebie oznacza ta informacja? Bo pewnie sam nie wiesz jak to interpretowac a rżniesz cwaniaka.Napisz coś od siebie.
Zapomniałem zapytac a jaką niby on tu teorie przedstawił ze można sie z nią zgodzic albo nie,bo ja nie widze tutaj żadnej teori.Opisał jakieś zdarzenia w czasie bez żadnych konkretow.Gdzie tu teoria ??
Nie tlumacz niektórym bo nie ma sensu -robek,bobek albo inny obek.Ogolnie taka informacja ,wiele informacji,jest ogolnie dostepnych i sprawdzalnych,wiec ludzie szukajcie informacji samodzielnie i wyciagajcie wnioski.
Zakładasz wątek,robisz jakieś tendencyjne wyliczenia nie wiadomo na jakiej podstawie i coś tam sugerujesz przybierając się w mentorską szatę.Bez odbioru.
Kolego twoje wyliczenia są tylko twoją radosną twórczością i noszą znamiona manipulacji.Na temat spółki napisano niejedną racjonalną opinię,jedne bardziej inne mniej rzetelne.A w mojej ocenie to forum inwestorów jak to określiłeś nazwałbym zgoła inaczej,ale bym uraził tych wartościowych forumowiczów,a nie jest moją intencją obrażanie kogokolwiek.Na temat spółki napisałem niejedno w miarę obiektywnie,ale nie lubię naganianie w jedną bądź drugą stronę i tyle w temacie.