• AMBRA - AT NA WSKAZNIKACH Autor: -Logic [91.94.91.*]
    OBECNY WYKRES PRZYPOMINA MINI SPODEK A WLASNIE TERAZ TWORZY SIE UCHO SPODKA.
    WSKAZNIKI
    W TRAKCIE SPADKOW WOLUMEN SPADA W TRAKCIE WZROSTOW ROSNIE - RYNEK NA TYM PAPIERZE WYKAZUJE SILE.
    POZYTYWNE DYWERGENCJE NA RSI I MACD
    CCI TROCHE PONIZEJ 100 A NAJWIEKSZE WZROSTY PO PRZEKROCZENIU 100
    SREDNIE SYGNALY KUPNA NA KROTKIM I SREDNIM TERMINIE
    ADX ZNOWU DO GORY

PODSUMOWANIE AMBRA DO GORY

TAK JAK PISALEM MOZLIWE WYBICIE DO 3.1 TAM PIERWSZE OPORY POLOWA DLUGIEJ SWIECY SPADKOWEJ.

W PONIEDZIALEK NAJPRAWDOPODOBNIEJ OTWARCIE NA POZIOMIE 1.9

JEZELI PRZYJMIEMY ZE AT WYPRZEDZA AF TO CZEKA NAS JAKIES MEGA POZYTYWNE INFO W NAJBLIZSZYCH DNIACH.
  • Re: AMBRA - AT NA WSKAZNIKACH Autor: ~greg [85.200.94.*]
    wykres wyglada aż nader słodziutko. po ostatnim wzroscie chyba część przeskoczyło na szybciej rosnące spółki, realizujac zyski, stąd skala korekty. następny tydzien zapowiada sie bardzo obiecująco :)
  • PROBA PRZEWIDZENIA RUCHU PO KTORYM MOZEMY Autor: -Logic [91.94.91.*]
    MIEC MALA KOREKTE

OBSTAWIAM WEDLUG SWOICH OBSERWACJI I OBLICZEN 2.36 +/- 3% OD PODANEJ KWOTY

JAK BEDZIE ZOBACZYMY
  • Re: PROBA PRZEWIDZENIA RUCHU PO KTORYM MOZEMY Autor: ~pit [94.251.140.*]
    Panowie, przestańcie tak sobie słodzić bo wyjdzie z tego dupa zbita nie wzrost. Jak ktoś mądry tu napisał "...wzrosty lubią ciszę...". A tak ogólnie to pewnie w przyszłym tygodniu będzie spadek bo wszędzie anale piszą jaki to silny rynek , euforia, preludium hossy itd. jak pięknie rośnie, a kucyk to już widzi 2700 na 20-tce. Nic tylko PKC kupować !!!! Góra straszna będzie !!!!
  • Re: AMBRA - AT NA WSKAZNIKACH Autor: ~Jason [10.10.11.*]
    Pierwszy opor bedzie niestety nieco nizej 2,10 i 2,30 ;>
  • Re: AMBRA - AT NA WSKAZNIKACH Autor: levinas [*]
    mimo , że mam tę spółkę od 1,35 to dzisiaj zwiększyłem pozycję poprzebiciu 1,95....papier jest kompletnie zakumulowany....sprea był momentami po 5 gr.a to świadczy o mocnych rękach....to moja najlepsza inwestycja w portfelu
  • Re: AMBRA - AT NA WSKAZNIKACH Autor: ~dedek [94.231.51.*]
    Ech a ja zbieralem od listopada i dzis wyleszczylem po 1.95 . Mam nadzieje, ze zdaze jeszcze wsiasc do pociagu.
[x]
AMBRA 0,87% 18,46 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.