OBECNY WYKRES PRZYPOMINA MINI SPODEK A WLASNIE TERAZ TWORZY SIE UCHO SPODKA.
WSKAZNIKI
W TRAKCIE SPADKOW WOLUMEN SPADA W TRAKCIE WZROSTOW ROSNIE - RYNEK NA TYM PAPIERZE WYKAZUJE SILE.
POZYTYWNE DYWERGENCJE NA RSI I MACD
CCI TROCHE PONIZEJ 100 A NAJWIEKSZE WZROSTY PO PRZEKROCZENIU 100
SREDNIE SYGNALY KUPNA NA KROTKIM I SREDNIM TERMINIE
ADX ZNOWU DO GORY
PODSUMOWANIE AMBRA DO GORY
TAK JAK PISALEM MOZLIWE WYBICIE DO 3.1 TAM PIERWSZE OPORY POLOWA DLUGIEJ SWIECY SPADKOWEJ.
W PONIEDZIALEK NAJPRAWDOPODOBNIEJ OTWARCIE NA POZIOMIE 1.9
JEZELI PRZYJMIEMY ZE AT WYPRZEDZA AF TO CZEKA NAS JAKIES MEGA POZYTYWNE INFO W NAJBLIZSZYCH DNIACH.
wykres wyglada aż nader słodziutko. po ostatnim wzroscie chyba część przeskoczyło na szybciej rosnące spółki, realizujac zyski, stąd skala korekty. następny tydzien zapowiada sie bardzo obiecująco :)
Panowie, przestańcie tak sobie słodzić bo wyjdzie z tego dupa zbita nie wzrost. Jak ktoś mądry tu napisał "...wzrosty lubią ciszę...". A tak ogólnie to pewnie w przyszłym tygodniu będzie spadek bo wszędzie anale piszą jaki to silny rynek , euforia, preludium hossy itd. jak pięknie rośnie, a kucyk to już widzi 2700 na 20-tce. Nic tylko PKC kupować !!!! Góra straszna będzie !!!!
mimo , że mam tę spółkę od 1,35 to dzisiaj zwiększyłem pozycję poprzebiciu 1,95....papier jest kompletnie zakumulowany....sprea był momentami po 5 gr.a to świadczy o mocnych rękach....to moja najlepsza inwestycja w portfelu