• Bo do tango Autor: ~bodokoksu [141.0.13.*]
    Bo do szamboo trzeba dwojga, tak ten świat słoszyony jeszt
  • Re: Bo do tango Autor: ~Bacahej [83.24.97.*]
    Gdzie dzis jest eszebereke mmm i wielu innych troli naganiaczy na ten syf ludzie dzieki wam bankrutuja jak sie czujecie z tym ze dzieki wam rodziny sie rujnuja dzieci chodza głodne eszebereke kilka słow kiedy uroscie na 50zl lub 100
  • Re: Bo do tango Autor: ~Ak [109.233.88.*]
    Poczekaj tydzień 12 premiera ps5, 14.03 wyniki będzie się działo
    Ak uwaga nastepny naganiacz marzyciel
    Nikogo nie zachęcam ani nie zniechęcam, kilka tysi na haku nie stanowi dla mnie problemu, mogę poczekać aż grupa się rozwinie, bo perspektywy ma czy skorzysta zobaczymy w maju po wynikach za 1 kwartał w którym kierunku to podąża
  • Re: Bo do tango Autor: ~Jarko [37.47.250.*]
    I co ci powiedzą wyniki za q1? Wiekszosc tutaj nie umie czytac raportow wiec czego sie spodziewasz?
  • Re: Bo do tango Autor: ~Lol [79.184.158.*]
    Jarko, ale te wyniki i tak nie będą dobre xd
    Zaksięguja sobie przychody od wydawcy za premierę inquisitora zgodnie z tym co było mówione wcześniej na forum no jest notka o tym w sprawozdaniu za 3 kwartał która przegapiłem wczesniej. (w 2 kwartale serum o ile się wyrobią z wydaniem) no i ogólna kondycję czy będą bankrutować czy jednak wydawcy im uwierzą i następne tytułu będą robić, bo kilka ich jest w planach. Polski gameing na razie jest tak samo dobry jak linie lotnicze do inwestowania, więc raczej nie dla ludzi o słabych nerwach co wszystkie oszczędności w to pchają a że mam sentyment do książek to zobaczę czy coś zarobią czy jednak zamknę że strata by nie płacić podatku od innych inwestycji no ale to rozważania na koniec roku
  • Re: Bo do tango Autor: ~Ups [79.184.158.*]
    Przychody za premierę? Chyba za ostatni mikestone rozliczenie
    Strona 48 wpłaty z tytułu umów 11.67 mln strona 49 powyższe wpłaty będą aktywowane na rachunku wyników w momencie premiery poszczególnych tytułów, kamienie milowe to tylko dodatkowa kasa od producenta która wpada na międzyokresowe rozliczenia przychodow
    Ak znawco tematu czy jutro zobaczymy 7 zł czy jeszcze dzisaj????
    Nie wiem Baca kiedy będzie 7 pytaj ekspertów tutaj ich wielu a najlepiej górali w końcu oni zawsze wszystko wiedzą jeden mówi że będzie padać drugi że nie będzie i zawsze wiedzą jaką będzie pogoda
  • Re: Bo do tango Autor: ~Jarko [37.47.250.*]
    Dlatego piszr ak ze ludzie nie umieja czytac raportow.. co z tego jak pokaza ci jakis przychod jak zaraz beda robic odpisy z tego co w aktywach mają.. ale ludzi sie ubierze w akcje. Takich dragonow czy kostuchow lub innych. Beda zachwyceni
  • Re: Bo do tango Autor: ~dragonball [178.213.125.*]
    Ja na razie ja jestem -22% przy tych 8PLN z zaskórniakami, które tu pakuje, bo mnie na to stać. Nikogo na nic nie namawiam ani nie namawiałem, w przeciwieństwie do was. Ty wylazłeś niby na -30% po pół roku wywalania i siedziałeś niby tutaj 5lat, co też świadczy o tym, że brałeś na górce jak było po 30-40. Ile straciłeś ogółem 100k będzie czy więcej? I postujesz tu piątek, świątek, sobota, niedziela mimo rzekomego braku akcji. Wielki inwestor co ogarnia inwestowanie, czytanie raportów i ogólnie najwspanialszy jest. A jak się zobaczy portfel to same straty i mądrości na bankierze.
    Albo, jak już pisałem, chytry oszust, kłamca i złodziej, co to chce dobrać po taniości, bo widzi jednak perspektywy. Tak czy inaczej nie warty splunięcia patałach jakich to w necie wielu.
  • Re: Bo do tango Autor: ~che_giwera [51.105.231.*]
    Jak widze forum to siedziecie tu tylko wy narzekacze. To ludzie uciekają bo ich przekonaliście żeby sprzedawali akcje. Kto więc bankrutuje? Jak ludzie mają sprzedawać bez dołowania kursu? Chyba dobrze, że kurs leci w dół i ci wszyscy naganiacze na zyski co trzymają akcje tracą? Czy tak źle i tak nie dobrze? Czy po prostu jesteś upośledzony?
    O widzicie wszyscy ludzie teaca dudki jak ten pan pani lub trans che_giwera i są nerwowi sfrustrowani ech
  • Re: Bo do tango Autor: ~coop [83.26.85.*]
    Dnia 2024-03-04 o godz. 13:01 ~Bacahej napisał(a):
    > O widzicie wszyscy ludzie teaca dudki jak ten pan pani lub trans che_giwera i są nerwowi sfrustrowani ech

Zwyczajnie cię zaorał logiką błażnie. :-))))))) i to cię tak zdenerwowało dalej naganiaj ludzi żeby sprzedawali i zaniżali kurs tym i jednoczesnie ubolewaj że ludzi traca tutaj ty dwulicowa men....o.

Zaorał? Błaznie? Hahahahahahaha a ty gdzie sie wychowałes w pgr? Oj chłopaczku
[x]
THEDUST 11,11% 1,00 2025-10-17 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.