01 czerwca 2022 max kurs wynosił 16.77 zł. Po takim spadku, który miał miejsce pierwszy próg Fibonacciego to 3.95 zł. Po jego przekroczeniu kolejne poziomy to 6.4 zł, 8.38 zł, 10.36 zł, 12.81 zł. Te wszystkie poziomy +- 40 groszy poza ostatnim pokrywają się z wykresem
Pusty bo zrobiliście nagonkę na chyba wszystkich możliwych forach. Żeby się nie okazało że ten co to zrobił teraz wyjdzie a was zostawi z padliną. Przypomniały mi się stare czasy. Takie akcje były na porządku dziennym i ludzie łykali. Może wróci dobry czas jeszcze.
Jestem nowy na tym forum. Możecie mi wytłumaczyc jaki mają interes osoby które tu piszą negatywnie? Czy chodzi o zbicie kursu i kupienie tanio? Czy tak z dobrego serca piszą, martwiąc się o innych?
Nie ma już starego dobrego bankiera. Głównie spam. Spółka zatrudnia sporą kadrę, w planie premiery, kapitalizacja atrakcyjna, zyski, AD wywalone w kosmos, a kolega się martwi, że nas powieszą na 2.5 heh. Żeby było jasne, nikogo nie namawiam i nie naganiam. Cieszę się po prostu, że po miesiącach czekania, w końcu widać jakiś ruch. Spółka pewnie weszła ludziom na radary, stąd większe zainteresowanie. Powodzenia akcjinariuszom. Życzę zysków!
Od października 2023 do luty 2024 mamy ukształtowane lewe ramię(październik), głowę(listopad) i prawe ramię(luty) dla formacji ORGR. Wolumeny się zgadzają. Czekamy na potwierdzenie i przekroczenie linii szyi na zwiększonym wolumenie