Popatrzcie na obroty. Są bardzo mizerne. Spółka tego nie zbiera bo musiałaby to komunikować a nawet gdyby przeciągali informacje to obroty są mizerne. Na dodatek pewnie niewielką cześć odkupują też nieświadomi nowi i zdecydowanie wiecej odkupują świadomi. Sam postawiłem zlecenie na 8,14 i 8zł gdyby ktoś większy nie chciał czekać do końca skupu.
W mojej ocenie podniosą bliżej 8,8-9zł
A nie przyszło Ci do głowy, iż obroty są coraz bardziej mizerne, bo coraz więcej akcjonariuszy zrobiło już zapis? Czemu obroty tak ostatnio zmalały, a kurs się ustabilizował?
a wiesz co to czas?
Po co kisić papier przez miesiąc by sprzedać o 6gr drozej w wezwaniu zamiast wyciagnąć kasę i nią obracac.
Przy 5000akcji (a nieliczni mają tyle) to 300zł xD
Musisz nauczyć się analizować sytuacje bo nieliczni by kisili papier dla takiego zysku z 41000zł (poniżej 1% brutto)
Ale ten skup nie jest robiony po to żeby się miał udać czy nie udać. Skup jest robiony po to bo taki jest wymóg prawny jeśli chce się głosować wyjście z giełdy. Teraz skup, następnie głosowanie wyjścia z giełdy, następnie wyjście z giełdy i tyle. Scenariusz jest już napisany. To czy się ktoś zapisze czy nie zapisze nie ma żadnego znaczenia.
problem mam podwojny ...:) raz koszt alternatywny.....kij z nim
ale dwa jak to tezymać.na ikze, bo tak bank kontrole ale jak wyjdzie z giełdy....
to panie s.... co mogę sobie obracać jak chce i zgłosić do fiskusa przy 65 ze sobie wychodze?
tu sa ulgi panie s...:) podatkowenie takie to proste....bo coś mi pan zarzucał ostatnio