Dnia 2024-03-01 o godz. 14:59 sandman76 napisał(a): > Dnia 2024-03-01 o godz. 13:17 ~J2 napisał(a): > > A wy oddajecie > > jedni oddają inni kupują :)
Jest i hubrawa kompromitacja od "gaszenia światła jako ostatni" - wierny towarzysz Madiana. Szkoda, że forumowy tuz inwestycyjny nie zauważył, że kupujący jednak nie odebrali skutecznie w poziome 0,40-0,45 przynajmniej, tylko kurs ze...rał się do groszy 0,26
Trolik Jaminadze z Altkoma jest. Dobrze wiedziec. Swiat jest mały i zaraz znajdę kogoś z wysokiego szczebla jak pracownik firmy troluje hahaha. Nie używa się kacapie vpna służbowego jak się na forum piszę
Ciekawe jakie stanowisko ma nasz Maliniaczek w tej firmie.... Pewnie jego szef nie będzie zadowolony, że zamiast pracować , siedzi non stop na forum i nagania....
Dnia 2024-03-02 o godz. 11:00 ~Bolek napisał(a): > Z tym altkomem to chyba macie rację, bo coś nadrzędny troll przestał pisać haha
Witam o poranku wszystkich "hakierów". Od dawna uważałem, ze największe pieniądze robi się w świecie dzięki kombinacji klawiszy Ctrl C a następnie Ctrl V. Za sprawą tej kombinacji można też, wszystko wyśledzić, ha ha ha ha !!!
Powiem wam tak "hakiery", trafiliście z wnioskami jak z zakupem "waszej okratowanej perełki" symbolu ##### :) "hakujcie" dalej, nazwa was łączy :)
dobrze że Admin bankiera trzyma historię. Jeden wpis Maliniaka prokuratora zainteresuje. Czasem Malinioku trzeba myśleć co się piszę bo można grubo wtopić
Dnia 2024-03-02 o godz. 13:01 ~Ja napisał(a): > dobrze że Admin bankiera trzyma historię. Jeden wpis Maliniaka prokuratora zainteresuje. Czasem Malinioku trzeba myśleć co się piszę bo można grubo wtopić
Wiesz co, przeczytałem twój wpis, wciągnąłem sekundę po nim łyczek piwka i tak dobrze mi się po nim odbiło, że wciągnąłem drugi w nadziei na powtórkę. Spokojną mam sobotę, bo grubo na kasie siedzę i zdrowie mi dopisuje. Powiem ci tak: infantylny jesteś z tym prokuratorem, a tych wpisów o prokuratorze, to odebrałem na tym forum więcej niż masz włosów na głowie.
Coś ci wyjaśnię młodzieńcze, chcesz być oryginalny? to wymyśl coś bardziej intersującego, bo jeśli uważasz, że termin "prokurator" mnie paraliżuje, to ci w pierwszym zdaniu objaśniłem jak jest naprawdę. Twoje wierzganie pokazuje tylko, że poniosłeś tu porażkę/stratę, bo w przeciwnym razie piłbyś piwko jak ja - bez zmartwień i frasunku prokuratorem.