Przed wynikami które będą bardzo dobre za 23 a szczególnie 1-wszy kwartał 24 tak nisko wystawiać wystarczy codziennie wystawiać 0,75, 0,76,0,78 itd to nawet przy niskich obrotach poszła by do góry ale cóż tu kapcie filcowe i rumianek,bo firma skupuje do 08 ONE MORE też skupuje nie wyżej jak 10 zł jestem zawiedziony nie akcjonariatem ale dyrekcją firmy której nie zależy na wyższym być poziomie i zabiegać o rekomendacje przez tyle lat.
Coś taki nerwowy, spadziu ? Wczoraj cały czas naganiałeś na spadki to masz efekt, każdy czeka z lewej licząc ze od filcowych dziadków coś wpadnie, a potem jak ktoś pierwszy odetnie od papieru na prawo to będzie jazda za uciekającym pociągiem. Tak to działa w psychice. Tak samo kiedyś było jak Columbusa zbierałem po 2-2,4, RDG do 2,8 czy BMX do 7. Jak wystrzeli Polman powyżej 2,0 to będą łykać na wyścigi. Tak to działa.
Autobahn do 80 groszy. Prędzej czy później ktoś to jednym strzałem zbierze i będzie po zabawie. Ja zawsze radzę aby brać z prawej a nie czekać. Nie chcieli brać po 48 groszy z prawej bo za drogo, później nie chcieli 58 bo drogo, później gardzono 68. A teraz by się pozabijali za takie ceny. To teraz pomyślcie jak bardzo wam ucieknie temat jak będzie złoty czy dwa.