• Brak słów Autor: ~Piszpanjan [83.21.135.*]
    Przed wynikami które będą bardzo dobre za 23 a szczególnie 1-wszy kwartał 24 tak nisko wystawiać wystarczy codziennie wystawiać 0,75, 0,76,0,78 itd to nawet przy niskich obrotach poszła by do góry ale cóż tu kapcie filcowe i rumianek,bo firma skupuje do 08 ONE MORE też skupuje nie wyżej jak 10 zł jestem zawiedziony nie akcjonariatem ale dyrekcją firmy której nie zależy na wyższym być poziomie i zabiegać o rekomendacje przez tyle lat.
  • Re: Brak słów Autor: ~kkkkk [91.212.223.*]
    Dokładnie nic nie robią aby podnieść kurs do przyzwoitych poziomów.
  • Re: Brak słów Autor: ~SL [5.173.119.*]
    Coś taki nerwowy, spadziu ? Wczoraj cały czas naganiałeś na spadki to masz efekt, każdy czeka z lewej licząc ze od filcowych dziadków coś wpadnie, a potem jak ktoś pierwszy odetnie od papieru na prawo to będzie jazda za uciekającym pociągiem. Tak to działa w psychice. Tak samo kiedyś było jak Columbusa zbierałem po 2-2,4, RDG do 2,8 czy BMX do 7. Jak wystrzeli Polman powyżej 2,0 to będą łykać na wyścigi. Tak to działa.
  • Re: Brak słów Autor: ~Tom_S [82.132.245.*]
    Ale przez ten okres co są na giełdzie ktoś jedną podbitke zrobił . Za rok może dwa będzie kolejna , mają pod co zrobić
  • Re: Brak słów Autor: ~Golas [37.47.124.*]
    O już lepiej arkusz wygląda z prawej :)
  • Re: Brak słów Autor: ~Serek [5.173.68.*]
    Autobahn do 80 groszy. Prędzej czy później ktoś to jednym strzałem zbierze i będzie po zabawie. Ja zawsze radzę aby brać z prawej a nie czekać. Nie chcieli brać po 48 groszy z prawej bo za drogo, później nie chcieli 58 bo drogo, później gardzono 68. A teraz by się pozabijali za takie ceny. To teraz pomyślcie jak bardzo wam ucieknie temat jak będzie złoty czy dwa.
  • Re: Brak słów Autor: ~Xxx [88.156.138.*]
    Widac ze robi sie ruch w interesie jest tego troche do wywiezienia taka wzutka dla humoru

https://www.tiktok.com/@geno.starzomek/video/7341301984709856544
[x]
POLMAN 0,00% 0,42 2025-10-24 12:58:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.