czy Ty piszesz tak by Cie uspokajac i pocieszac bo nie rozumie jak Ty tu nie widzisz sternika to lepiej przestan grac na GWP bo pozniej bedziesz stal przy monopolowym i prosil na winko:) bez urazy
zwykła korekta kursu, tzw. promocja. nie mogą nonstop pompować do góry po będzie blokada.
jest dobrze 10 kw coraz bliżej. teletoria to gotowizna, tfone to komórki i gotowa logistyka - midas nie odpuści bo centernet musi wystartować inaczej straci gotówkę którą wybulił na częstotliwość.
nie panikować mi tu i korzystać z promocji!
no tak startuje centernet, wykupiona częstotliwość, wykupiony sponsoring SPEEDWAY CENTERNET LIGA do 2010 roku, start ligi i nowego operatora w tym samym czasie nowy stadion w toruniu oddany 30 marca, ogółem nakłady na marketing ogromne więc potrzebna jak woda gotowa sieć dystrybucji
pokaż mi inną firmę na giełdzie z takim zapleczem i za niewielkie pieniądze?
dla tfone to też idealna szansa bo to możliwość odrobienia straty po byłej prezesowej i wyjścia na prostą. Jestem bardziej niż pewien że się dogadają bo i jeden i drugi są pod tzw. ścianą.
tfone jest może nawet w lepszej sytuacji bo bez midasa też da sobie radę. A midas bez tfone sporo straci a alternatyw na rynku za wiele nie ma.... a czas sp.ier.dala :)
myślę że można będzie zacząć się martwić jak akcjonariat tfone będzie "mocnym" akcjonariatem i stworzy tzw. towarzystwo wzajemnej adoracji. narazie tak nie jest i czekamy na dalsze ruchy sternika, powodzenia w inwestycjach :)
jakbyś się przyjrzał to może byś zauważył że jak idzie midas do góry to tfone stoi, a jak midas stoi to tfone leci, to tyle z podpowiedzi - i proszę myśleć czasem a nie pisać bzdury