szlak mnie trafia, wszystko karkosikowe w gore i to nie pierwszy raz, a alchemia stoi o co tu chodzi skup, skupem ale na wyzszych poziomach tez by skupowal wiec dlaczego wyrzucaja na dnie!!!
od dłuższego czasu nie było komunikatu, że ktokolwiek ze spółki sprzedaje, więc powiedz mi kto sprzedaje? sprzedawaj! Im wcześniej spółeczka się oczyści z takich jak ty tym lepiej! A ja kupiłem po 6,26 i jestem megazadowolony, bo niewielu ma taką średnią jak ja :)
wy się śmiejcie, a ja zarabiam i też się śmieje.... a wy pewnie spuściliście po 6,20 :) no cóż: RSI, MACD i średnie robią swoje, a powiem Wam więcej. Zobaczcie jak niewiele kapitału trzeba żeby podnieść Alchemię o 6%. Kto miał sprzedać to sprzedał.... ciekawe gdzie teraz się zatrzyma. Teraz sygnałem sprzedazy będzie .... (przecież wy i tak nie macie Alchemii to po co wam taka informacja). W każdym razie akcjonariat jest stabilny, więc wszystko będzie dobrze. A kurs jeszcze w tym miesiącu przekroczy 10 zł!
Uhuhuhu napisz lepiej po ile sprzeałeś uhuhuhu :) i wszystko będzie jasne.... przecież nikt nie każe wam kupować....pewnie kiedyś znów spadnie, ale do tego czasu jest szansa na spory zysk!!!!
Nie spadła sporo? czy ty patrzysz na te same wykresy co ja? 12 zł to już po spadku było! A teraz mamy zaledwie 6,7 zł, więc do 10 jeszcze daleko, ale całe szczęście coraz mniej akcji w rękach f... takich jak wy, co sprzedają coś ze stratą albo cieszą się, że zarobili 2%
Głupi jesteś i głupi umrzesz
Jakbyś był mądry to posłałbyś akcje po wybiciu na wysokość trójkąta budowanego od 1,5 miesiąca, a potem odkupił po 50% korekcie dzisiejszego ruchu.
Będziesz stękał nad postami nie potrafiąc nawet przeczytać ze zrozumieniem tego co tu się piszę. Jak ty zarobisz parę kilkanaście % ja będę miał i kilkadziesiąt, bo potrafię czytać i wyciągać wnioski. Założę się, ze twoje napięcie w gaciach wynika z tego, że jesteś tak naprawdę umoczony.
buhhhhaha
Im więcej "BUAHAHAHA" tym bardziej f...r jest umoczony, więc umoczony to ty jesteś. O Alchemii wiem tylko tyle, że jest nowowana na GPW i wskaźniki interesująco się układają, dlatego ją kupiłem.... po 6,26! A ty musiałeś kupować drożej, bo od dłuzszego czasu min. to 6,18 i to poszło tylko kilkaset sztuk, więc nie sądzę, żebyś ty to kupil, a nawet jakby to tylko 2% jesteś do przodu więcej niż ja. A swoją drogą - tak naganiasz na spadki, więc nie kupiłeś... kupisz po 12, a potem spadnie i sprzedaż po 10 :)
Spokojnie.... to dopiero początek, AT nie kłamie..... a wy czekajcie aż cena przebije 10 zeta! :)