Dnia 2024-03-01 o godz. 10:57 ~KE napisał(a): > Mogliby rzucić w przyszłym tygodniu jakieś dobre info... W połączeniu z wynikami, byłby to duży impuls dla kursu.
A " komu " ma zależeć na wysokim kursie ? Raczej wyglada , że Spółka jest na etapie odbierania akcji od niecierpliwych
KE, możesz mi wyjaśnić swoją wypowiedź "Spółka jest na etapie odbierania akcji od niecierpliwych"? co kryje się pod pojęciem "spółka"? mam nadzieje, że nie będzie dla ciebie to zbyt trudne.
Dnia 2024-03-01 o godz. 13:59 ~Wafelek napisał(a): > KE, możesz mi wyjaśnić swoją wypowiedź "Spółka jest na etapie odbierania akcji od niecierpliwych"? > co kryje się pod pojęciem "spółka"? mam nadzieje, że nie będzie dla ciebie to zbyt trudne.
Wafelek tradycyjnie ordyn.rnie atakuje - jak Prezes . Nie cierpi konkurencji na forum . I dlatego forum wyglada jak wygląda . Po pisy jednego "aktora" - o paru nickach
saper, piszesz: "Wafelek tradycyjnie ordyn.rnie atakuje - jak Prezes . Nie cierpi konkurencji na forum . I dlatego forum wyglada jak wygląda . Po pisy jednego "aktora" - o paru nickach" - dlaczego zadawanie pytań jest według ciebie atakiem? - skąd pomysł, że nie cierpię konkurencji? i po co konkrencja na forum? czy to jakieś zawody gdzie można wygrać nagrody? po drugie zawsze zachęcam innych do dyskusji i zadawania pytań na temat działań spółki. - aktywność na forum oparta jest głównie na wróżeniu z fusów, gdybaniach i manipulacjach. chyba to nie jest dobre dla akcjonariuszy? - czy możesz jakoś udowodnić, że używam na forum parę nicków? może piszę pod nickiem 1-mna, albo księgowy, a nawet mistrz? na forum pojawia się regularnie tylko kilka osób. i tacy jak ty - jednorazowi mędrcy, którzy znikają po wygłoszeniu "mowy życia".