• Wyniki są naprawdę dobre Autor: ~KE [5.173.5.*]
    Czy przełoży się to na kurs...?
  • Re: Wyniki są naprawdę dobre Autor: ~KE [5.173.12.*]
    Mogliby rzucić w przyszłym tygodniu jakieś dobre info... W połączeniu z wynikami, byłby to duży impuls dla kursu.
  • Re: Wyniki są naprawdę dobre Autor: ~szwejk [159.205.172.*]
    Dnia 2024-03-01 o godz. 10:57 ~KE napisał(a):
    > Mogliby rzucić w przyszłym tygodniu jakieś dobre info... W połączeniu z wynikami, byłby to duży impuls dla kursu.

A " komu " ma zależeć na wysokim kursie ? Raczej wyglada , że Spółka jest na etapie odbierania akcji od niecierpliwych
  • Spółka jest na etapie odbierania akcji od niecierpliwych. CO????????? Autor: ~Wafelek [176.221.124.*]
    KE, możesz mi wyjaśnić swoją wypowiedź "Spółka jest na etapie odbierania akcji od niecierpliwych"?
    co kryje się pod pojęciem "spółka"? mam nadzieje, że nie będzie dla ciebie to zbyt trudne.
  • Re: Spółka jest na etapie odbierania akcji Autor: ~saper [159.205.172.*]
    Dnia 2024-03-01 o godz. 13:59 ~Wafelek napisał(a):
    > KE, możesz mi wyjaśnić swoją wypowiedź "Spółka jest na etapie odbierania akcji od niecierpliwych"?
    > co kryje się pod pojęciem "spółka"? mam nadzieje, że nie będzie dla ciebie to zbyt trudne.

Wafelek tradycyjnie ordyn.rnie atakuje - jak Prezes . Nie cierpi konkurencji na forum . I dlatego forum wyglada jak wygląda . Po pisy jednego "aktora" - o paru nickach
  • Re: Spółka jest na etapie odbierania akcji. TAK???????? Autor: ~Wafelek [45.128.133.*]
    saper, piszesz: "Wafelek tradycyjnie ordyn.rnie atakuje - jak Prezes . Nie cierpi konkurencji na forum . I dlatego forum wyglada jak wygląda . Po pisy jednego "aktora" - o paru nickach"
    - dlaczego zadawanie pytań jest według ciebie atakiem?
    - skąd pomysł, że nie cierpię konkurencji? i po co konkrencja na forum? czy to jakieś zawody gdzie można wygrać nagrody?
    po drugie zawsze zachęcam innych do dyskusji i zadawania pytań na temat działań spółki.
    - aktywność na forum oparta jest głównie na wróżeniu z fusów, gdybaniach i manipulacjach. chyba to nie jest dobre dla akcjonariuszy?
    - czy możesz jakoś udowodnić, że używam na forum parę nicków? może piszę pod nickiem 1-mna, albo księgowy, a nawet mistrz?
    na forum pojawia się regularnie tylko kilka osób. i tacy jak ty - jednorazowi mędrcy, którzy znikają po wygłoszeniu "mowy życia".
[x]
PHARMENA -0,58% 3,43 2026-05-18 14:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.