• Ruszyli Autor: ~cempeliusz [77.111.246.*]
    Heh
  • Re: Ruszyli Autor: ~J-23 [31.61.234.*]
    taaaaa
    Tak wyrwali do przodu , że nawet czadu nie dało się powąchać
    jak zwykle "peron odjechał" a "rakieta wystartowała " ,.....

HAHAHhhhahahahahahahahaaaa
  • Re: Ruszyli Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2024-03-01 o godz. 10:47 ~J-23 napisał(a):
    > taaaaa
    > Tak wyrwali do przodu , że nawet czadu nie dało się powąchać
    > jak zwykle "peron odjechał" a "rakieta wystartowała " ,.....
    >
    > HAHAHhhhahahahahahahahaaaa

Jak tam scettuś?
    Twoja perła, a raczej perliczka, oddala się od tych upragnionych 10 zyli.
    A przecież mamy rząd LGBTQ+, więc klientela na lakiery do pazurów powinna być znacznie większa x-D.
  • Re: Ruszyli Autor: ~J-23 [31.61.226.*]
    Dnia 2024-03-01 o godz. 21:33 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2024-03-01 o godz. 10:47 ~J-23 napisał(a):
    > > taaaaa
    > > Tak wyrwali do przodu , że nawet czadu nie dało się powąchać
    > > jak zwykle "peron odjechał" a "rakieta wystartowała " ,.....
    > >
    > > HAHAHhhhahahahahahahahaaaa
    >
    > Jak tam scettuś?
    > Twoja perła, a raczej perliczka, oddala się od tych upragnionych 10 zyli.
    > A przecież mamy rząd LGBTQ+, więc klientela na lakiery do pazurów powinna być znacznie większa x-D.

wc****
    ty aż tak MOCNO nie zamartwiaj się o te "moje" 4 Mass (sprzedane po 8,34*)
    twoja 10 - 20 letnia "perełka" (snw) NIGDY się nie zbliży w możliwości zarobienia KASY do tej (jednej z wielu) mojej perełki
    Ale z jednym muszę się z tobą zgodzić rząd j.w. (inaczej 15-go grudnia) obniżył VAT-cik (jedna ze 100 obietnic **) na 'malowanie' pazurków więc (głównie) dziewuchy może będą zamiast 1 raz w miesiącu , malować je (te pazurki 2 - 3 - 4 razy w miesiącu ***.

--------------------------------------------------------------------------
    ( * ) jeszcze sam sprawdź , bo dokładnej ceny sprzedaży +/- 1-2 gr nie pamiętam , ale pisałem o tym tu na forum snw
    ( ** ) szkoda , że innych obietnic nie realizują np. 'benzyna' po 5,19; o połowę niższe rachunki za gaz i prąd; 0% kredyty hipoteczne; akademiki za 1 zet; 'wolny' ZUS itd
    ( *** ) tylko nie myl z miesiączką
  • Re: Ruszyli Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Scettuś, w swoich wpisach jesteś tak samo wiarygodny jak ci, co mówili, że torpedy są bezpieczne, bo ze skutecznością to akurat można się zgodzić x-D.
  • Re: Ruszyli Autor: ~J-23 [31.61.230.*]
    Dnia 2024-03-01 o godz. 21:33 cmpunk napisał(a)
    > Jak tam scettuś?
    > Twoja perła, a raczej perliczka, oddala się od tych upragnionych 10 zyli.
    > A przecież mamy rząd LGBTQ+, więc klientela na lakiery do pazurów powinna być znacznie większa x-D.

Jak tam wcpunkuś ?
    "moja " PERŁA (perliczka) 4 Mass dzisiaj (5.III.) "TYLKO" + 11%
    a twój lubelski tzw. holding ???? i po raz kolejny ci piszę , że szybciej na 4 mass będzie 10 zet niż na twojej PEREŁCE snw jakiś odpał .

HAHAHHAhhahahahhaaaaaaaaaaaaaaa

pozdro

• Re: Ruszyli Autor: mroz [77.87.2.*]
    Raz ta pyrła miała szanse na wyższe poziomy, ale nierówna walka z buchajami mija się z celem.
    Wielokrotnie ostrzegałem przed bezsensownym siedzeniem tu i czekaniem na kolejnego wirusa - do czego wielokrotnie przekonywał cempek... to jest ich człowiek i moder tego forum !!!
    Mówiłem wywalajacie to na ostatniej zrobionej podbitce powyżej 2 zł i przechodźcie na tauron (wtedy poleciał z 2 na 4 zł) oraz na lubawe (była po 2 jest po 4 zł a będzie jeszcze wyżej :D)
  • Re: Ruszyli Autor: ~J-23 [31.61.233.*]
    Dnia 2024-03-05 o godz. 17:29 mroz napisał(a):
    > Raz ta pyrła miała szanse na wyższe poziomy, ale nierówna walka z buchajami mija się z celem.
    > Wielokrotnie ostrzegałem przed bezsensownym siedzeniem tu i czekaniem na kolejnego wirusa - do czego wielokrotnie przekonywał cempek... to jest ich człowiek i moder tego forum !!!
    > Mówiłem wywalajacie to na ostatniej zrobionej podbitce powyżej 2 zł i przechodźcie na tauron (wtedy poleciał z 2 na 4 zł) oraz na lubawe (była po 2 jest po 4 zł a będzie jeszcze wyżej :D)

Zgadza się "perła" aktualnie DZIELNIE "udeptuje" nowe poziomy dziś 1,70 a jutro , pojutrze ???? 1,6x , 1,5x ???
    i ja też ze 100 razy pisałem ,że ci mądrzejsi przeszli na inne walory gdzie coś można zarobić ( 4 Mass*, SUNDRAGON, SferaNET** itp) , ale nasz wcpunk na okrągło o swoich "przemyśleniach' o wisusach, szczepionkach itp i też pisałem nie raz , że to dobry znajomy adasia z Lublina ,....

-------------------------------------------------------------------------
    ( * ) ruch z okolic 2 zet na 8.xx w ciągu ok. 1 roku (dziś ok. 11%)
    ( ** ) ruch z ok. 1,5 zet na ponad 5 zet (już wycofane z GPW/NC)
[x]
SANWIL 0,00% 1,32 2026-05-26 15:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.