Dnia 2024-03-01 o godz. 10:47 ~J-23 napisał(a): > taaaaa > Tak wyrwali do przodu , że nawet czadu nie dało się powąchać > jak zwykle "peron odjechał" a "rakieta wystartowała " ,..... > > HAHAHhhhahahahahahahahaaaa
Jak tam scettuś? Twoja perła, a raczej perliczka, oddala się od tych upragnionych 10 zyli. A przecież mamy rząd LGBTQ+, więc klientela na lakiery do pazurów powinna być znacznie większa x-D.
Dnia 2024-03-01 o godz. 21:33 cmpunk napisał(a): > Dnia 2024-03-01 o godz. 10:47 ~J-23 napisał(a): > > taaaaa > > Tak wyrwali do przodu , że nawet czadu nie dało się powąchać > > jak zwykle "peron odjechał" a "rakieta wystartowała " ,..... > > > > HAHAHhhhahahahahahahahaaaa > > Jak tam scettuś? > Twoja perła, a raczej perliczka, oddala się od tych upragnionych 10 zyli. > A przecież mamy rząd LGBTQ+, więc klientela na lakiery do pazurów powinna być znacznie większa x-D.
wc**** ty aż tak MOCNO nie zamartwiaj się o te "moje" 4 Mass (sprzedane po 8,34*) twoja 10 - 20 letnia "perełka" (snw) NIGDY się nie zbliży w możliwości zarobienia KASY do tej (jednej z wielu) mojej perełki Ale z jednym muszę się z tobą zgodzić rząd j.w. (inaczej 15-go grudnia) obniżył VAT-cik (jedna ze 100 obietnic **) na 'malowanie' pazurków więc (głównie) dziewuchy może będą zamiast 1 raz w miesiącu , malować je (te pazurki 2 - 3 - 4 razy w miesiącu ***.
-------------------------------------------------------------------------- ( * ) jeszcze sam sprawdź , bo dokładnej ceny sprzedaży +/- 1-2 gr nie pamiętam , ale pisałem o tym tu na forum snw ( ** ) szkoda , że innych obietnic nie realizują np. 'benzyna' po 5,19; o połowę niższe rachunki za gaz i prąd; 0% kredyty hipoteczne; akademiki za 1 zet; 'wolny' ZUS itd ( *** ) tylko nie myl z miesiączką
Dnia 2024-03-01 o godz. 21:33 cmpunk napisał(a) > Jak tam scettuś? > Twoja perła, a raczej perliczka, oddala się od tych upragnionych 10 zyli. > A przecież mamy rząd LGBTQ+, więc klientela na lakiery do pazurów powinna być znacznie większa x-D.
Jak tam wcpunkuś ? "moja " PERŁA (perliczka) 4 Mass dzisiaj (5.III.) "TYLKO" + 11% a twój lubelski tzw. holding ???? i po raz kolejny ci piszę , że szybciej na 4 mass będzie 10 zet niż na twojej PEREŁCE snw jakiś odpał .
Raz ta pyrła miała szanse na wyższe poziomy, ale nierówna walka z buchajami mija się z celem. Wielokrotnie ostrzegałem przed bezsensownym siedzeniem tu i czekaniem na kolejnego wirusa - do czego wielokrotnie przekonywał cempek... to jest ich człowiek i moder tego forum !!! Mówiłem wywalajacie to na ostatniej zrobionej podbitce powyżej 2 zł i przechodźcie na tauron (wtedy poleciał z 2 na 4 zł) oraz na lubawe (była po 2 jest po 4 zł a będzie jeszcze wyżej :D)
Dnia 2024-03-05 o godz. 17:29 mroz napisał(a): > Raz ta pyrła miała szanse na wyższe poziomy, ale nierówna walka z buchajami mija się z celem. > Wielokrotnie ostrzegałem przed bezsensownym siedzeniem tu i czekaniem na kolejnego wirusa - do czego wielokrotnie przekonywał cempek... to jest ich człowiek i moder tego forum !!! > Mówiłem wywalajacie to na ostatniej zrobionej podbitce powyżej 2 zł i przechodźcie na tauron (wtedy poleciał z 2 na 4 zł) oraz na lubawe (była po 2 jest po 4 zł a będzie jeszcze wyżej :D)
Zgadza się "perła" aktualnie DZIELNIE "udeptuje" nowe poziomy dziś 1,70 a jutro , pojutrze ???? 1,6x , 1,5x ??? i ja też ze 100 razy pisałem ,że ci mądrzejsi przeszli na inne walory gdzie coś można zarobić ( 4 Mass*, SUNDRAGON, SferaNET** itp) , ale nasz wcpunk na okrągło o swoich "przemyśleniach' o wisusach, szczepionkach itp i też pisałem nie raz , że to dobry znajomy adasia z Lublina ,....
------------------------------------------------------------------------- ( * ) ruch z okolic 2 zet na 8.xx w ciągu ok. 1 roku (dziś ok. 11%) ( ** ) ruch z ok. 1,5 zet na ponad 5 zet (już wycofane z GPW/NC)