Zarząd Suntech informuje, że dnia 28 lutego 2024 roku podpisał umowę partnerską z Optare Solutions, jedną z czołowych firm integratorskich na globalnym rynku telekomunikacyjnym, obsługującą klientów takich jak Telefónica, Vodafone, Masmovil Group, Sky Mexico czy Cellnex. Optare Solutions posiada ponad 22-letnie doświadczenie na rynku telekomunikacyjnym, z silną obecnością zarówno w Europie, jak i Ameryce Łacińskiej. Firma zaangażowana jest w ambitny proces wzrostu, który rozpoczął się w 2024 roku. Współpraca wykorzystująca wiedzę i szeroką sieć kontaktów Optare Solutions to znaczący krok na drodze globalnej ekspansji i dalsze wzmocnienie pozycji Suntech na rynkach globalnych, w szczególności w Europie i Ameryce Łacińskiej.
Żąl, że głębokość woreczka była tylko taka, jaka była, ale radość z dosypania w promocji - bezcenna. Teraz rączki pod pupę i słyszymy się za parę tygodni :)
ja uważam że na spokojnie można dobierać między 6 a 7zł, z czasem kurs sie rozpedzi i wskoczymy na wyższe poziomy, biznes rentowny z przyszłością i niszowy ( mało kto produkuje podobny produkt), nowy produkt AL powinien teraz ładnie pracować i przynosić nowe umowy
Myślę, że akcjonariat już dawno się zmienił. FF mamy na poziomie 42% co stanowi ponad 6.5mln akcji, a tutaj od roku przy kursie powyżej 6zł przemieliło się już ponad 5mln akcji, a ciągle jest dobierane, przy każdym możliwym momencie, gdzie zaczyna się jakiś ruch.
Sam gdybym kupił te akcje po 20-50gr już bym się ich pozbył, bo w zupełności by mi to starczyło. Także ciekawe ile jeszcze będzie tego dołowania kursu.
A wiesz co, tak teraz do końca nie wiem, bo zbytnio nie analizuję spółek, póki mam zamrożony cały kapitał, a nie zbieram się jeszcze do zamknięcia.
Kiedyś na moim celowniku było xtb, unimot, lpp i coś tam jeszcze, ale już nie pamiętam co. XTB dalej zaskakuje wynikami, a w dodatku mega się rozwijają i ciągle oferują nowe produkty. Ogólnie teraz jakbym miał coś kupić to bym się zastanowił czy by nie zainwestować w jakieś spółki związane z marihuaną, bo ten temat jest coraz bardziej na czasie, a widzę co się w Polsce dzieje jak medyczna trafia do aptek.
Rozukiem. Ale wcześniej ładnie wyhaczyliscie perłę.ale teraz to już nuda.widax po notowaniach.ze potencjał poszedł.
Gratuluję Wam że macie krocie.ale zawsze coś się kończy okres dynakicznycu wzrostów raczej za spolka.
Żebym nie był źle zrozumiany. Nie nadganiam na spadki.tylko pisze ze podaż jest spora i wg mnie wynika to z ładnych wzrostów wcześniejszych.
Pozdrawiam