Wcale nie codziennie i nigdy nie narzekałem na spółkę. Nie raz tu pisałem dlaczego od czasu do czasu sobie tu zaglądam. Firma perspektywiczna ale papier trądowaty.
nie ma chętnych na oddanie, jedynie ci którzy potrzebują na już kasę coś oddają i zbieracz nie może nazbierać założonej ilości dlatego to trwa tak długo, a trzymając kurs musi też tracić akcje, to moja ocena i przemyślenia po bardzo długiej obserwacji tego co tutaj się dzieje.
Zainteresowanych jest dużo i każdy spokojnie kupuje a ciebie nikt nie namawia do kupna więc nie rozumiem z czym masz problem ? Osobiście w tym tygodniu trochę zebrałem i na tym nie przestaję i nie tylko ja.
Masz na myśli te codzienne kilkadziesiąt tyś. w obrocie ??? Weź się człowieku nie ośmieszaj. No faktycznie, zainteresowanie jak jasny gwint. Dobrze, że skupujesz bo tak to nie wiem czy by w ogóle nie stanęło.
Dzisiaj poszło 100 k akcji i kurs minimalnie ruszony a z tego drobnica kupiła max 20 - 30 k resztę czyli 70 k to grubas łyknął. Oj będzie płacz tych co sprzedają za te grosze. Ktoś już coś wie i spokojnie kupuje ile mu oddają.
Req a tak z resztą w porządku ??? Pan doktor kazał się ładnie uśmiechać ??? Jprdl co tacy maja pod czapką ??? pokaż jedną spółkę, która w 2020 r. nie poszła w kosmos, a później nie spadła. Naprawdę pisaniem takich bzdur chcesz zabłysnąć ?
Chcesz zarobić to teraz kupuj póki tanio no chyba, że znowu dopiero po 12 zł będziesz kupował !!!
Przecież nie raz pisałem, że to naganiacz na ten badziewny papier. Ja tu zaglądam już kilka ładnych lat i on tak cały czas pierniczy tu, że za chwilę posiadacze tego papieru będą bogaczami buuuhhaa... ha, ha.
Jeżeli tak bardzo cię to interesuje to zależy kto pisze i nie będziemy czarować, ze to tylko częściowe IP itd. jak to niektóre trolle próbują pisać i się bronić nie moje IP.