No jak tam wystrachane zające? Oddawać szybko i wypad ze Spółki. Dla reszty polecam nagranie rezimowej TV: https://302.ovh/ftp/tvp1.mp4
Na nagraniu znajdziecie odpowiedź kto się przymierza do CC, a osobiście stawiam że wezmą również ArtiClamp bo to para która ze sobą współgra! Także oddawajcie dalej. Po cichu Was YouTuber oskubie z akcji!
Youtuber na A już oskubal leszcza. Jeszcze resztówki zbiera, ale już niewiele zostało, więc za chwile zwolni hamulec. Popyt tez rośnie. Natomiast odpowiedz kto jest potencjalnym kupcem jest coraz bardziej jasna: ArtiCure, którego konsultant medyczny Ken Frazier uczestniczy w operacji prowadzonej przez 2 profesorów z Medi. Co on tam konsultuje medycznie? Profesorów uczy operacji serca, a może nożyczki podaje? On rawdopodobnie opiniuje jak działają urządzenia Medi których współtwórcami są operujący profesorowie.
Szkoda tylko, że ArtiCure ma własny system CryoICE... I to pewnie przy jego pomocy wykonywane były zabiegi, stąd nadzór szanownego specjalisty... Mam nadzieję, że się mylę.
Oczywiście że to nie było CoolCryo. Po pierwsze prof. Suwalski nie może przeprowadzać badań klinicznych (mówił o tym na ostatnim webinarze). Po drugie nie mówią nic o krioablacji, tutaj chyba bardziej chodzi o ablację RF. Po trzecie to by pewnie poszło ESPI, że rozpoczęli badania kliniczne...
Najważniejsze to że ArtiCure na90% jest kupcem CC wcześniej wiceprezes Arti Geoff składa pochwały dla prof.Suwslskiego teraz konsultant Arti Ken lub negocjator zakupu na sali operacyjnej prof Suwalskiego dla mnie to tylko kwestia czasu
O czym ty mówisz profesor nie może prowadzić kliniki bo jest udziałowcem w firmie, dlatego to musi robić niwzależny ośrodek..Wykonywał operacje CC za zgodą komisji bio-etycznej , nawet jeśli by był używany CC żadnego komunikatu nie będzie ..
Drapie się po jajkach dalej albo straszcie ludzi na bankierka. KRÓTKO - CC nie weszło jeszcze w klinikę, ale to nie szkodzi na przeszkodzie wykonywać operację na ludziach, bo mają takową zgodę i operacje się odbywają. Inaczej mówiąc to nie jest nagranie z operacji klinicznej CC, co nie ma najmniejszego znaczenia w tym momencie. I drugie - to że ktoś ma urządzenie typu ArtuClamp nie oznacza że nie zechce kupić ArtiClamp. Powodów że jest zupełnie odwrotnie są conajmniej dwa! Tyle. Znikam. Wracam w kwietniu
Jak to się ma do Twojego 1 posta? Żeby nie było, jestem akcjonariuszem, ale irytuje mnie naganianie rzeczywistości. Kurs akcji urośnie jak spółka wreszcie ogłosi jakaś komercjalizację, żadne domysły, nagonki tego nie zmienia. Pozdro
Komuś strasznie tutaj zależy na akcjach. Cały czas strasznie się stara tworzyć sztuczną podaż żeby odstraszało kupujących i równocześnie odbierało chęci trzymający akcje. Bardzo ciekawe, tym bardziej że tak akcji się napewno nie sprzedaje, tylko zbiera. Wyciskanie ostatnich soków z cytryny
Tobie strasznie zależy na naginaniu rzeczywistości. Już zaczynam podejrzewać że robisz dla spółki naganianie bo kurs już tak poleciał że prezesowi ciężko już chyba spojrzeć w oczy tym którym opchnal ostatnia emisję. A kolejna może być za rogiem. Tylko zrób emisję tu po 10 jak ostatnia była po 30 PLN. ??? Popatrzcie na wykres, podbitki po 1, 2 czy kilka sztuk a kurs dalej leci... Jak to wytłumaczyć, może gruby zbiera? Tu tylko podbitki i wywalanie. Emisja mnie nie zdziwi. Lucky miałeś podacgdzies jakąś jedna zrealizowana obietnice. Podałeś że jak sprzedadzą to miliony zarobią wszyscy. Ale podaj co już sprzedane i zarobione a nie obiecanki cacanki. Wisisz na ostrym haku pewnie albo jesteś opłacony. Ja obiecanek mam dość.
Bardzo pozytywne info że już węszą z ArtiCure, niech jeszcze zacznie się kręcić ekipa z Medtronic i będziemy w domu. Dwóch gigantów będzie się licytować kto da więcej.
No nie wiem czy projekty sprzed lat. To zawsze trwa. J&j dopiero na zakupy poszło urządzenia typu ArtiClamp, Medtronic niedawno wypuścił, podobnie jak ArtiCure. Tu uspokajam - Medinice z urządzeniem ArtiClamp celuje w inny, mniej zamozny rynek. Każdy z 3 wyżej wymienionych, który ma urządzenie tego typu może chcieć kupić ArtiClamp że względu na to że urządzenie będzie po prostu tańsze jednostkowy, ale również tylko po to aby projekt schować do szuflady i nie robił konkurencji. W tej branży często skupuje się same patenty żeby wyeliminować konkurencję. Z tego chyba powodu Medinice ani myśli o samodzielnej sprzedaży urządzeń bo się nie przebije na rynku na którym rządzą BigTechy. I to jest słuszny kierunek
To tzw. wojna patentowa.
Jesli skupisz lub zarejestujesz większość kluczowych rozwiązań to blokujesz konkurencję lub żyjesz jak np. Nokia, ktora nie produkując telefonów pobiera ogromne sumy od wszystkich producentów telefonów za wykorzystywanie swoich patentów. W naszym przypadku wszytko co się udało opatentować lub wdrożyć w urządzeniach typu ArtiClamp jest już zablokowane lub wykorzystane i Ice jest jest w czołówce wynalazców. Kupując ArtiClamp za 1 razem zbiera się ze stołu gotowy produkt + powiększa wlasne portfolio patentów. A co to 100mln$ dla światowego koncernu jakim jest ArtiCure w kontekście opanowania większości rynku tych urządzeń?