• to ja wystawiłem 11000 szt bo mnie znowu ubrali wyżej Autor: ~Mac [5.226.109.*]
    boję się że spadnie znowu do 1.40 - 1.50 bo lipę widać na rynku.
    wyniki pewnie będą tragiczne sektor siadł i nic się nie dzieje w spółce.

Gutek, Draxar, Nowy gdzie jesteście naganiacze sprzed roku i dwóch ?
    Od kiedy kurs spadł od 2021 to się pochowaliście jak szczury po kanałach. teraz już kapuje dlaczego draxara nazwali drachą. popuścił kleksa w 2022 i 2023, przyschło i dracha się zrobiła. celnie ktoś to ujął.
  • to ja wystawiłem 11000 szt bo mnie znowu ubrali wyżej Autor: ~microFunder [51.148.3.*]
    wiedzialem ze Mac to amator, to widac bylo po jego pol-inteligentnych stwierdzeniach w 2021 czy 2022. typowy corpo-szczur z ograniczona wizja czegokolwiek. wysypuj sie szybciej. moga cie nawet spuscic na 1.5 i tam sie wysypiesz po taniosci.
  • to ja wystawiłem 11000 szt bo mnie znowu ubrali wyżej Autor: ~kraken [77.111.245.*]
    gorzkie żale korpo szczura Mac. nic nowego.

teraz pora na wynaturzenia forumowych gangusów i nieudaczników inwestycyjnych typu Gutek czy draxar zwany drachą. Siedzą w norach tak jak Mac potwierdził, ale jak kurs zacznie rosnąć na nowe ATH to zaczną tu szczekać swoje przepowiednie. jak widać nie było ich kiedy kurs nurkował lub się konsolidował.

czekamy.
  • Mac amatorze czy już cię wykupili ? Autor: ~microFunder [51.148.3.*]
    Mac korpo szczurze dawaj swoje myśli inwestycyjne czy już stoisz na peronie ?
[x]
XPLUS 0,00% 2,49 2025-09-29 16:42:08
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.