Ignorancja części uczestników tego forum jest porażająca. Winę za wszystko upatrują w zarządzie. Powiem jedno. Powinniście bić brawo zarządowi a nie winić go za wasze niespełnione marzenia. Kto mądry i trochę chociaż kumaty wie, że zarząd wprowadza spółkę na wyższe poziomy. Pamiętać należy ze spółka poprawia wyniki finansowe, podpisuje duże kontrakty, poszerza asortyment i wchodzi w nowe branże. Tylko trzeba czasu i mądry akcjonariat aby kurs był coraz wyższy. Pozdrawiam myślących.
Zgadzam się że potrzeba czasu. Spółka nie dla kolkowiczów i skoczków. Taj jak już wczoraj wspominałam arkusz po stronie sprzedaży mocno okrojony. Trole zawsze są choć czasem ich wpisy mocno irytujące. Spółka z dużym potencjałem a kurs może tu wystrzelić o kilkadziesiąt % w kilka minut. Kto pamięta wybuch wojny to wie o czym piszę. Pozdrawiam myslacy akcjonariat
Dla Twojego i naszego dobra wyjdź z akcjonariatu. Jeśli w ogóle w nim jesteś. Jeśli masz rzucać takie oskarżenia nie poparte żadnymi dowodami to lepiej tak zrób jeśli masz taki problem. I nie obrażaj innych bo chyba nie chcesz aby zastosować w stosunku do ciebie zasadę że z głupim się nie dyskutuje tylko go ignoruje. Jeśli nie masz nic merytorycznego do powiedzenia to tylko o poziomie twojej wiedzy to świadczy i niestety nie nadajesz się na partnera dyskusji. Bo o czym z tobą gadać?
Przestań wreszcie synku zakłamywać rzeczywistość. Normalnie ta spółka już dawno powinna osiągnąć o wiele wyższy poziom. Nie wciskaj ludziom kitu że tak powinien wyglądać wzrost spółki o takim potencjale. Niestety od kilku lat manipuluje się kursem, zaniżając wartość spółki. Możesz nie wiedzieć bo chyba za krótko tu jesteś. Jeżeli masz problem z obiektywnym spojrzeniem na to co się dzieje to nie inwestuj pieniędzy.
Byłam w pracy i nie miałam czasu na reakcje. Cóż nie wszyscy mają wystarczająca wiedzę by być uczestnikiem rynku kapitałowego. Spółka już dawno powinna być na dużo wyższych poziomach. A manipulacja ....fundusze miś spółek lata 2006 -2007 i np Żurawie z 1 zł na dobrze ponad 100 a teraz już nikt o spółce nie pamięta. Tak więc drogi Panie skoro wiedzy i doświadczenia brak to proszę nie komentować. Ale cóż taki wpis biorę za komplement że mam ciut więcej obycia na rynku niż większość tu obecnych....
Znów brak konkretów. Ale cóż od kogo mam ich się spodziewać? Od laików którzy wypisują farmazony a merytoryki w tym za grosz. Jaką masz jeden z drugim wiedzę na temat manipulacji kursem? Konkretnie. No? To tak jak bym napisał ze jesteś złodziejem. Udowodnij mi teraz ze nim nie jesteś cwaniaku. Szkoda na was czasu. Możesz wylewać tutaj dalej swoje żale, niespełnione marzenia, frustracje, podejrzenia nie poparte faktami. Nic to nie zmieni. Proponuje opuścić spółkę i spokój. Nie będę odpisywał wam więcej bo was ignoruję.
Pytanie czy ktoś jest zainteresowany czy będzie Pan odpisywal czy też nie. Póki co forum dostępne jest niestety dla wszystkich moderator kasuje bardzo mało śmiecia. Chętnie bym się spotkała na merytoryczną dyskusję, jednak sądząc po treści dotychczasowych wypowiedzi Pana merytoryki bym zbyt dużo nie było. A tak z długoletniego doświadczenia rynek akcji to w wielu przypadkach rynek manipulacji oparty o niespełnione marzenia. Jako były pracownik banku widziałam wielu inwestorów którzy codzien wrzucali ostatnie drobne by kontrakty się nie zamknęły... Ale skoro Pan oczekuje czystej gry rynkowej to chyba tylko lokaty pozostają bo i gwarancja jest i brak ryzyka inwestycyjnego. Ja i sporo osób z doświadczeniem wierzę że czas spółki nadejdzie no chyba wcześniej będzie przymusowy skup i wyjście z rynku. Pozdrawiam i proponuje więcej luzu bo stres na giełdzie to bardzo zły doradca.
A i to dalej ja choć z innego urządzenia więc proszę nie szukać sensacji i twierdzić że jestem trolem. Pozdrawiam serdecznie i przepraszam gdybym niechcący Urszula ego inwestorskie.
Ty masz trudności ze zrozumieniem słowa pisanego? zarzucasz mi brak wiedzy? A na jakiej podstawie? Na takiej że ty masz przypuszczenia że tu jest jakaś manipulacja? Zapytałem o konkrety a nie przypuszczenia. Ty jednak mi ich nie dajesz. A wiesz dlaczego? To ja ci powiem.!! Bo po prostu konkretów i dowodów na manipulację zwyczajnie nie masz. I nie zmienia tego fakt, że manipulacje na rynku się zdążają. Oszustów i złodziei i tu nie brakuje ale jeśli się już o czymś pisze to trzeba pisać konkretnie. Bo napisałaś się sporo ale nic z tego nie wynika. Dalej nie błyszczysz wiedzą która brak mi zarzucasz. Może więc choć jeden dowód na manipulację kursem? Doczekam się czy dalej będziesz błądzić wokoło nie zdążając do celu?
Oczywiście że kręcą i oszukują tu od dawna a jakieś trole broniące oszustów to zwykle opłacone klakiery za parę groszy, żeby odwrócić uwagę od przekrętów