Uciekać kto może bo rekomendacja jest na 3.12 akumuluje.
Wodospad na NVG się szykuje.
I co teraz akcjonariusze zrobią. Wszyscy czekamy na 4 zł a tu tylko 3.12
Wodospad uciekać z Nvg bez przyszłości
A moim skromnym zdaniem to było do przewidzenia. Zwróćcie uwagę że właśnie została załatana luka która powstała na wykresie. O takich akcjach przeważnie kursy idzie dalej do góry
Źle mnie zrozumiałeś, ja patrzę z czystego technicznego punktu widzenia. Często zdarza się tak że kurs zanim pójdzie do góry stara się zamknąć lukę cenową. Jest prawdopodobieństwo że i tym razem mamy z tym do czynienia
Tu będziecie mieli ale jazdę bez trzymanki z pierwszym przystankiem na 2 ale kto komu broni jak.lubi być robiony w uja.Niektorzy jak widzę czerpią z tego przyjemność:)A tu batonów to mało nie będzie i nie na K
Rozumiem że ty siedzisz na samych spółkach które będą rosły. Nie rozumiem ludzi którzy przychodzą na spółkę i piszą że reszta jest głupia że w to inwestuje. Mi by się nigdy nie chciało przejść na inną spółkę i napisać że inwestowanie w nią jest bez sensu nie mając ani jednej akcji tej spółki Bo zakładam że osoby tak piszące nie robią sobie wbrew i nie kupują.
A może możliwość pakietowych zakupów już się wyczerpała i specjalnie poszła informacja o nowej wycenie żeby przestraszyć rynek i skupić z niego walor bez znacznego podnoszenia ceny. Ja jestem bliższy tej opcji
Dla mnie to typowe na przestraszenie rynku. W wielu miejscach nie tak dawno było pisane, że ma to być super okazja i perspektywa a nagle negatywna opinia zbijająca z tropu. Podejrzane to troche :)
Właśnie o tym wcześniej pisałem. Mi też to wygląda na przestraszenie rynku i skupowanie od płochliwych inwestorów. Jak zwykle czas pokaże kto ma rację.
A ja sobie tak czytam te Wasze wpisy i choć nazwę to subiektywnym to tak naiwnej pisaniny dawno nie czytałem.Widać że brak tu akcjonariatu zaprawionego w bojach.A odpowiadając na Twój wcześniejszy wpis i wysnuta tam tezę ze się dziwisz ze ktoś pisze na forum nie mając akcji to się tak nie dziw bo inwestycje na giełdzie nie polegają jedynie na kupowaniu i ślepej wierze na to że nos nie zawiódł bo ta taktyka na pewno się nie sprawdza
To nie teza ja jestem przekonany co do słuszności mojego zdania i traktuję to jako fakt. Jestem tu od jakiegoś czasu, skupowałem trochę ponad złotówkę, średnio mam poniżej 2 zł więc chyba trochę jestem zaprawiony w bojach na tej spółce. Nic takiego od wczoraj albo przedwczoraj nie zdarzyło się żeby pisać że gniot będzie spadał. Jak na razie mamy trend wzrostowy i tego się trzymam. Jak sytuacja się zmieni to po prostu sprzedam ale nie będę potem przez miesiąc wypisywał że gniot spada mimo tego że nie mam akcji.
zawsze to podkreślam… ale im dłużej na giełdzie GPW inwestuję tym więcej widzę Gąb do chęci zysku po 200% w kilka dni - a jak nie wypala to maridzą… trzymam kciuki za żetelną ocenę sytuacji lub własnych zysków - choćby kilkunasto procentowych. Powodzenia!