• Rekomendacja Erste Autor: ~pr [195.168.68.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Erste-obniza-cene-docelowa-dla-akcji-Novavis-Group-do-3-12-zl-a-rekomendacje-do-akumuluj-8703135.html
  • Re: Rekomendacja Erste Autor: ~Oze [85.255.237.*]
    Uciekać kto może bo rekomendacja jest na 3.12 akumuluje.
    Wodospad na NVG się szykuje.
    I co teraz akcjonariusze zrobią. Wszyscy czekamy na 4 zł a tu tylko 3.12
    Wodospad uciekać z Nvg bez przyszłości
  • Re: Rekomendacja Erste Autor: ~marco006 [87.205.63.*]
    Właśnie dobrałem po 2,52 . Do 3,12 19% jak komuś mało to niech w lokatę w banku zainwestuję.
  • Re: Rekomendacja Erste Autor: ~fishas [78.57.231.*]
    Możliwe, że ktoś potrzebuje tanich akcji.To bardzo dziwne, że 20 dni temu rekomendacja wynosiła 3,89 zł, a teraz nagle jest 3,12 zł
  • Re: Rekomendacja Erste Autor: ~pr [37.248.171.*]
    Eh, strasznie leci w dół. ;/
  • Re: Rekomendacja Erste Autor: ~Kamcio [80.209.149.*]
    Ciekawostka. Średnia ostatnio nabytych akcji pakietowych wyniosła właśnie 3.12
  • Re: Rekomendacja Erste Autor: ~marco006 [195.66.68.*]
    A moim skromnym zdaniem to było do przewidzenia. Zwróćcie uwagę że właśnie została załatana luka która powstała na wykresie. O takich akcjach przeważnie kursy idzie dalej do góry
  • Re: Rekomendacja Erste Autor: ~pr [37.248.171.*]
    Sugerujesz, że celowo ktoś to zaniża takimi rekomendacjami by poszło w góre?
    Źle mnie zrozumiałeś, ja patrzę z czystego technicznego punktu widzenia. Często zdarza się tak że kurs zanim pójdzie do góry stara się zamknąć lukę cenową. Jest prawdopodobieństwo że i tym razem mamy z tym do czynienia
  • Re: Rekomendacja Erste Autor: ~Docent_Furman [46.134.72.*]
    Zarząd wie więcej...ostatnie pakietowe chodziło po wyższych cenach
  • Re: Rekomendacja Erste Autor: ~Paster [188.146.236.*]
    Tu będziecie mieli ale jazdę bez trzymanki z pierwszym przystankiem na 2 ale kto komu broni jak.lubi być robiony w uja.Niektorzy jak widzę czerpią z tego przyjemność:)A tu batonów to mało nie będzie i nie na K
    Rozumiem że ty siedzisz na samych spółkach które będą rosły. Nie rozumiem ludzi którzy przychodzą na spółkę i piszą że reszta jest głupia że w to inwestuje. Mi by się nigdy nie chciało przejść na inną spółkę i napisać że inwestowanie w nią jest bez sensu nie mając ani jednej akcji tej spółki Bo zakładam że osoby tak piszące nie robią sobie wbrew i nie kupują.
  • Re: Rekomendacja Erste Autor: ~rtomala [94.31.88.*]
    Można spółkę obserwować , co równoznaczne jest z zainteresowaniem .
  • Re: Rekomendacja Erste Autor: ~PRT [37.248.161.*]
    Właśnie, przecież ktoś kupował po 3,50 miliony akcji, chyba nie po to, żeby stracić. :)
  • Re: Rekomendacja Erste Autor: ~fishas [78.57.231.*]
    Jeżeli w IV kwartale spółka nie osiągnie zysku to kurs akcji spadnie jeszcze bardziej.Poczekamy na wyniki
    A może możliwość pakietowych zakupów już się wyczerpała i specjalnie poszła informacja o nowej wycenie żeby przestraszyć rynek i skupić z niego walor bez znacznego podnoszenia ceny. Ja jestem bliższy tej opcji
  • Re: Rekomendacja Erste Autor: ~Mis [77.222.233.*]
    Po pierwsze rekomendacja jest na 3,12 zł, a nie na 2,50 zl.
    Po drugie rekomendacja jest akumuluj, a nie sprzedawaj.
    To chyba jasne, jak słońce.....
    Ale ty chyba adresatów pomyliłeś, napisałem wcześniej że kupiłem na tej korekcie. I żeby było jasne ja uważam że kurs będzie rósł.
  • Re: Rekomendacja Erste Autor: ~pr [195.168.68.*]
    Dla mnie to typowe na przestraszenie rynku. W wielu miejscach nie tak dawno było pisane, że ma to być super okazja i perspektywa a nagle negatywna opinia zbijająca z tropu. Podejrzane to troche :)
    Właśnie o tym wcześniej pisałem. Mi też to wygląda na przestraszenie rynku i skupowanie od płochliwych inwestorów. Jak zwykle czas pokaże kto ma rację.
  • Re: Rekomendacja Erste Autor: ~pr [195.168.68.*]
    Teraz przydałoby się jakieś takie info, które by zaprzeczyło tej mniejszej rekomendacji, np. kto kupił wtedy tyle akcji :D
  • Re: Rekomendacja Erste Autor: ~Paster [188.146.236.*]
    A ja sobie tak czytam te Wasze wpisy i choć nazwę to subiektywnym to tak naiwnej pisaniny dawno nie czytałem.Widać że brak tu akcjonariatu zaprawionego w bojach.A odpowiadając na Twój wcześniejszy wpis i wysnuta tam tezę ze się dziwisz ze ktoś pisze na forum nie mając akcji to się tak nie dziw bo inwestycje na giełdzie nie polegają jedynie na kupowaniu i ślepej wierze na to że nos nie zawiódł bo ta taktyka na pewno się nie sprawdza
  • Re: Rekomendacja Erste Autor: ~marco006 [77.255.12.*]
    To nie teza ja jestem przekonany co do słuszności mojego zdania i traktuję to jako fakt. Jestem tu od jakiegoś czasu, skupowałem trochę ponad złotówkę, średnio mam poniżej 2 zł więc chyba trochę jestem zaprawiony w bojach na tej spółce. Nic takiego od wczoraj albo przedwczoraj nie zdarzyło się żeby pisać że gniot będzie spadał. Jak na razie mamy trend wzrostowy i tego się trzymam. Jak sytuacja się zmieni to po prostu sprzedam ale nie będę potem przez miesiąc wypisywał że gniot spada mimo tego że nie mam akcji.
  • Re: Rekomendacja Erste Autor: ~chlopok [89.77.109.*]
    Cała prawda, jest sporo ,, graczy ,, na gpw którzy bardzo się martwią o czyjeś pieniądze.
  • Re: Rekomendacja Erste Autor: ~Zenon [31.11.208.*]
    Warto kupic ten papier choćby pod dywidendę ...i nie tylko za 2023 roka ale i 2024,2025...
  • Re: Rekomendacja Erste Autor: ~Dzieli [85.221.140.*]
    zawsze to podkreślam… ale im dłużej na giełdzie GPW inwestuję tym więcej widzę Gąb do chęci zysku po 200% w kilka dni - a jak nie wypala to maridzą… trzymam kciuki za żetelną ocenę sytuacji lub własnych zysków - choćby kilkunasto procentowych. Powodzenia!
  • Re: Rekomendacja Erste Autor: ~marco006 [77.255.12.*]
    Jak 20% to mało to na BTC poszli. Tylko nie zapomnijcie że tam w drugą stronę tak samo szybko idzie, a może nawet szybciej.
  • Re: Rekomendacja Erste Autor: ~rtomala [94.31.88.*]
    Oczywiście,że masz rację ale rzeczywistość się od.ienila po wprowadzeni ETF .
    Ja spokojnie trzymam moje krypto na kupno novavis przyjdzie mi czas .

Jeśli ktoś szuka okazji na tę chwilę to warto zainteresować się kopalniami BTC wczoraj piękna korekta .
[x]
NOVAVISGR 0,50% 1,20 2025-11-07 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.