A ile stoi? Na razie to spadał od szczytu na poziomie 6,08 zł. W drugiej połowie listopada zacząłęm skupować i musiałem odczekać dwa i pół miesiąca, ale warto było
Nawet bułki nie kupi sobie człowiek z tej giełdy jak w tym tempie będę się kursy zmieniać na lepsze. Prędzej człowiek umrze z głodu niż się doczeka czegokolwiek pozytywnego na tej spółce.
Cierpliwośc ma swoje granice ile mam czekać do śmierci aż coś się zadzieje jak będę miał 99lat to po co mi będę te pieniądze potrzebne chyba na trumne.
Pod koniec bieżącego roku, jak już będzie jasne że wyrok najwcześniej w 2026, ulica straci resztki cierpliwości i akcje zejdą na grosze. Wtedy będzie moment na spekulacyjne wejście. A na razie trzeba poczekać i dać koledze spokojnie wisieć na haku.
Mac41 to spokojnie na swoje "grosze" i w 2026 r. kupisz hi hi hi. W listopadzie takich gości jak ty było full. Śmialiście się z mojej średniej 2,41, że po co kupowałem tak drogo, że wkrótce grosze, panika. Dwa i pół miesiąc później sprzedawał ciut poniżej 6 zł (średnia). Jakoś was wtedy nie było z hasłem "Liver miałeś rację". Ja mam czas, pieniądze, doświadczenie i wiedzę a wam się śpieszy.