1. Jak myśle o giełdzie w moim wykonaniu to najbardziej - „w życiu znowu mi nie wyszło” 2. A jak Alicja z sosnwca wpada do mnie na weekend to: „ruda tańczy jak szalona”
Buon Giorgno ragazzi... wypoczęta, wyjezdzilam się. Ceny we włoskich restauracjach jak w Polsce. No marzec się rozpoczął i czas może podciągnąć Genomtec do 11.20zl ? Co o tym myślicie ? Felicità
È tenersi per mano, andare lontano, la felicità
È il tuo sguardo innocente in mezzo alla gente, la felicità
È restare vicini come bambini, la felicità…
Mówię wam to dla mnie szok Tę dziewczynę wszyscy zwą: Alicja Szesnaście lat dopiero ma długie włosy śliczną twarz Wiele serc złamanych na koncie swym ma Każdy myśli sobie ze chyba ją już ma Kupuje dobre wino dokładnie goli twarz Lecz na próżno te zmagania bo Alicja wam na nosie gra, bo ptaszka między nogami ma Każdy myśli sobie ze chyba ją już ma Kupuje dobre wino dokładnie goli twarz Lecz na próżno te zmagania bo Alicja wam na nosie gra, bo ptaszka między nogami ma Bywa tak że daje znak W swoich sidłach już Cię ma: Alicja Przez wiele dni spełnia sny potem Ci zostają łzy Dla niej wciąż zabawką jesteś Ty Każdy myśli sobie ze chyba ją już ma Kupuje dobre wino dokładnie goli twarz Lecz na próżno te zmagania bo Alicja wam na nosie gra, bo ptaszka między nogami ma Każdy myśli sobie ze chyba ją już ma Kupuje dobre wino dokładnie goli twarz Lecz na próżno te zmagania bo Alicja wam na nosie gra, bo ptaszka między nogami ma Każdy myśli sobie ze chyba ją już ma Kupuje dobre wino dokładnie goli twarz Lecz na próżno te zmagania bo Alicja wam na nosie gra, bo ptaszka między nogami ma Każdy myśli sobie ze chyba ją już ma Kupuje dobre wino dokładnie goli twarz Lecz na próżno te zmagania bo Alicja wam na nosie gra, bo ptaszka między nogami ma