• Co dalej z brasem? Autor: ~Posiadacz [78.77.214.*]
    Jakie widzicie perspektywy czasowe, ale mówię tu poważnie o możliwości realizacji farmy fotowoltaicznej.?
    Zainwestowałem w tą spółkę sporo kasy i jestem na sporym minusie. Nie przejmuje się tym bo jeszcze nie sprzedałem i nie sprzedam. komentarze makaronów i siateczek mnie nie interesują. 

• Re: Co dalej z brasem? Autor: ~Jaro [83.30.116.*]
    Wszystko okaże się jutro!!!!
  • Re: Co dalej z brasem? Autor: ~Posiadacz [78.77.214.*]
    No i dlatego dzisiaj dobrałem i uśredniłem swoją cenę akcji. Zmartwiłem się że nikt dzisiaj nie dobierał i nie chciał zaryzykować. Albo nie ma przecieków i nikt nie wie co się jutro może stać. Albo są przecieki i kurs będzie jeszcze spadał. Dzisiaj dobrałem 50 tysięcy akcji już mam ich za dużo. Może warto pomyśleć o jakimś stowarzyszeniu drobnych akcjonariuszy na tej spółce?
  • Re: Co dalej z brasem? Autor: ~Tomasz_Zimoch [81.219.102.*]
    pewnie kolejne przesunięcie terminu...
  • Re: Co dalej z brasem? Autor: ~makaron [151.177.184.*]
    Oj posiadaczu ale wtopa co?
  • Re: Co dalej z brasem? Autor: ~Lola [188.146.26.*]
    ~pan jak się zwie inaczej( Tomasz _Zimoch) na spółce Apis w styczniu przed wybiciem z 0.2 na 0.8 pisał że jest zmieszany i pytał czym ta spółka wogóle się zajmuje
  • Re: Co dalej z brasem? Autor: ~tak [5.173.154.*]
    najlepiej niech poczyta raporty, a nie pyta trolli na forum.
  • Re: Co dalej z brasem? Autor: ~_m_ [83.26.48.*]
    A czemu jutro?
  • Re: Co dalej z brasem? Autor: ~Tomasz_Zimoch [81.219.102.*]
    No i przesunięte o kolejny miesiąc...
  • Re: Co dalej z brasem? Autor: ~Michał [188.146.0.*]
    I tak kolejne dwa lata z decyzją środowiskowa
  • Re: Co dalej z brasem? Autor: ~Posiadacz [78.77.215.*]
    No wszystko to jest jakieś dziwne. Może tu chodzi o to aby nas zmusić do sprzedaży?
    Ewidentnie ktoś zbiera, teraz łyknął ktoś 111 tysięcy jednym zleceniem.
    Co o tym myślicie?
    Może jakaś dotacja w drodze?
  • Re: Co dalej z brasem? Autor: ~Lola [188.146.26.*]
    Ewidetnie ktoś systematycznie podkupuje
  • Re: Co dalej z brasem? Autor: ~makaron [151.177.184.*]
    Oj dzieci macie miesiąc aby zmądrzeć
  • Re: Co dalej z brasem? Autor: ~nextgeneration85 [185.15.3.*]
    Oj noob czekaj na 10g
  • Re: Co dalej z brasem? Autor: ~Posiadacz [78.77.221.*]
    Ten makaron jest irytujący, bał się udzielać w dniu 29.02 bo nie ma bladego pojęcia o tej spółce, chce za tanio kupić, a tu może się wiele wydarzyć.
    Bras jest w trakcie realizacji jednej inwestycji Serby to oczywiście kosmos dla spółki i pewność że kapitalizacja będzie grubo ponad 100 milionów.
    Jednak trzeba dodać że w każdej chwili może przyjść komunikat o przyznaniu funduszy lub kolejnej dużej inwestycji.
    W świetle funduszy KPO wszystko jest możliwe. Czekanie na 10 groszy jest pobożnym marzeniem.
    Spółka ma regularne przychody i to wzrostowe. Jak Serby by wypaliły to faktycznie mówimy tu o cenie 3-4 złote a w ciągu 1-2 lat a punktowo 1-1,5 złotego.
    Ale jak nie wypalą to nic dla funkcjonowania spółki się nie zmieni i jak nie ten temat to inny.
  • Re: Co dalej z brasem? Autor: ~Spokojny [89.74.132.*]
    Tak jak napisałeś, spółka jest od 11 lat na GPW. Nowi ludzie weszli ostatnio do akcjonariatu jak i do władz spółki. Mają pomysły warte więcej niż obecne 23 grosze. Jesteśmy tu bo wierzymy że są one realne. Jeżeli nie, to tak jak napisałeś - w spółce nic się nie zmieni, nie będzie euforii tylko dalsze dryfowanie gdzieś tam do kolejnego projektu. A tak btw - odradzam dyskusję z analfabetami, bo ten co nie potrafi napisać niczego sensownego to i niczego sensownego nie pojmie, nawet jakbyś mu to rozrysował w 3 D. Analfabetyzm to stan zakleszczonego umysłu. Na spokojnie, czekamy co się tutaj wydarzy.
  • Re: Co dalej z brasem? Autor: ~Osioł [5.173.120.*]
    dzwoniłem chciałem rozmawiać z jakim robolem albo kierownikiem a tu basta niema takiego heee... heee...
[x]
BRAS 0,00% 0,27 2025-12-11 15:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.