przed każdym sądem i każdą komisją mogę to ze szczegółami wyjaśnić, w odniesieniu oczywiście do tego co dzieje się na kursie w trakcie sesji, jeśli tylko zostanę o to poproszony ... Ty natomiast musiałbyś mi za to zapłacić , to mój cenny czas, jeśli nic nie widzisz to Twój problem. Jestem na giełdzie odkąd pojawiło się na niej 5 spółek, a zlecenia składało się stojąc w kolejce do okienka w banku !!
jesteś na giełdzie od początku jej istnienia w Polsce i dalej spamujesz na tym załosnym forum? buhahah, drogi kolego, ewidentnie robisz coś źle, zjedz snicerska.
nie spamuję, wkurza mnie jaki gnój zrobili z giełdy .... teraz rządzą automaty i śliskie fundy, tak to wygląda, drobni mają być dawcami kapitału ! Rozłucki wróć !!
, a na forum byłem odkąd pojawiła się taak możliwość ! bo to kopalnia wiedzy .... nie zaprzeczysz, ze wpisy wileu na forum mają za zadanie wspieranie manipulacji .... pamiętam też jazdy na NC gdy powstało, nie wszyscy mieli do niego dostęp, a tysiące % w kilka sesji buło normą !