• oddajcie "O" Autor: ~Lasocki [78.30.100.*]
    jak można budować na krzywdzie ludzkiej ?????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  • Re: oddajcie "O" Autor: ~pixel [77.65.102.*]
    Mam nadzieję że przysłowie Oliwa - Sprawiedliwa się tu sprawdzi.
    Bo mi się to k.... też w pale nie mieści.
    Prawie 5 mln skasowali za towar wyceniany obecnie na 0,0 zł
    I milczą jak grób.
    Ale nikt z KNF czy NC się chyba tutaj "O" nic nie pyta.
    I jak długo to k....wo będzie jeszcze trwać ?>?>?>?>?>?
  • Re: oddajcie "O" Autor: ~krazinski [83.27.141.*]
    Gdy czytam komentarze o dwóch latach czekania na konkrety, to wierzę, że do 2025 r. sukcesów tu nie będzie.
  • Re: oddajcie "O" Autor: ~krazinski [83.27.110.*]
    Pewnie żaden z forumowych posiadaczy akcji serii O nie był na walnym i nie spytał o wprowadzenie ich do obrotu. O tutejszym wielonickowym naganiaczu nawet nie chce mi się wspominać - on tylko wytyka innym, że nie jeżdżą na walne, chociaż widać, że sam na nie nie jeździ.
  • Re: oddajcie "O" Autor: ~pixel [77.65.103.*]
    Nie wiem czy na tym "Walnym" z 5% kapitału akcyjnego był w ogóle ktokolwiek kompetentny który by chciał i mógł coś powiedzieć o serii "O".
    GMZ sama z siebie już dawno powinna poinformować akcjonariuszy.
    I odpowiadać na pytania wysyłane np. e-mailami >>>>>>>>>>>
  • Re: oddajcie "O" Autor: ~krazinski [83.27.110.*]
    Ciekawe, kto to napisał: "Zarząd Spółki podejmie niezwłocznie wszelkie niezbędne czynności prawne i faktyczne związane z wprowadzeniem do obrotu w alternatywnym systemie obrotu NewConnect akcji nowej serii O".

https://www.bankier.pl/wiadomosc/INFOSCAN-S-A-Podjecie-uchwaly-zarzadu-Spolki-w-sprawie-dojscia-do-skutku-emisji-akcji-zwyklych-na-okaziciela-serii-O-oraz-ich-przydzialu-8314326.html

Ciekawe, jak ten ktoś się teraz czuje.
[x]
GRUPAMZ -0,24% 0,41 2025-10-03 16:49:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.