Z przyjemnością ogłaszamy, że jesteśmy oficjalnym partnerem DevGAMM 2024 w Gdańsku!
Jedna z największych konferencji branży gier w Polsce odbędzie się już w dniach 28 i 29 lutego! Na miejscu czekają możliwości nawiązywania nowych kontaktów, doświadczeni prelegenci i dużo dobrej zabawy!
Koniecznie dołączcie do nas w strefie GAME SHOWCASE, organizowanej pod patronatem Forever Entertainment S.A. oraz Forever Seed Fund, gdzie zespoły deweloperskie z regionu bałtyckiego i nie tylko, zaprezentują niesamowite gry indie, nad którymi pracują!
Forek promuje gry indy, a gdzie jego produkcje i asy z rękawa ? Przecież ta impreza to tylko koszty dla Forka. Chyba, że Forek szuka perły i asa wśród gier indy. Funboye Forka się podnieciły niczym.
Nie twierdzę, że takie akcje nie są potrzebne ale podniecanie się czymś takim jak reszta leży i kwiczy jest żałosne. Chyba, że brylantyna musi się napić i odstresować na takiej imprezie.
A skąd niby takie założenie? Czy wyniki będą rekordowe, wg mnie ciężko ocenić. Tutaj wyniki nie bronią pozycji spółki. Przy założeniu poprawnej komunikacji tzn. uczciwej, to te wyniki dałyby spokojnie przy perspektywach już na teraz 5-6 zł patrząc na wycenę innych społeczek z sektora. NIestety podejście zarządu jest jakie jest stąd mamy zeszmacenie totalne. Wyniki pozwolą ocenić na ile Q4 był zyskowny i zestawić to z "perspektywami". Dla mnie one dużo nie zmienią. Każdy "wystrzał" od razu zeszmacony więc tylko MOCNE info odetnie od takiej zabawy. Wg mnie tym mocnym infem na pewno nie będą wyniki roczne, chyba żę jakimś cudem wygenerujemy 5 baniek netto w Q4. Ja strzelam w około 2 miliony. Tyle i aż tyle. Pozdrawiam