Rumunia już szykuje 6 mld EURO dla Kanadyjczyków. A My - Plaza Center - jesteśmy drudzy w kolejce. Harmonogram ostatniej części arbitrażu został podany stronom przez Trybunał Arbitrażowy.
https://finance.yahoo.com/quote/GBU.V/
Jak u Nad podadzą datę przesłuchań to kurs będzie między 6 a 10 zł. U Nas idzie o wiele większą kwotę na jedną akcję. Takie rozsądne minimum to 87 zł.
Hahahah tak 870 zl od razu. Musisz strasznie byc w plecy aby tyle tracic czasu na pisanie. Bardzo musisz w plecy oj bardzo. Zalosne jest Twoje zachowanie a wiarygodnosc to juz dawno straciles. Obecnie jestes po prostu nudny.
Nie zgadzam się! Liver wcale nie jest nudny. Jest cholernie zabawny. Lepszy niż kabaret czy nawet wywiad z posłem Suskim. Nie mam akcji Plaza. Zaglądam tu tylko po to, żeby czytać Livera.
Zabawny to on byl przez pare dni. Obecnie to czlowiek porazka i nudny i to widac po wpisach. Ale widze ze juz coraz mniej osob wgl sie interesuje jego wpisami.
Żenujący gość. Tu przedstawia same superlatywy wynikające z arbitrażu, a na Greenx punktuje na niekorzyść wklejając linki ze rządy nie wypłacają kasy. Koleś bez godności
Bo Bankier usuwa nieprzychylne Liverowi wpisy i tak to wygląda. Już nawet nie piszą "post został usunięty" tylko nie publikują. Czyżby Liver to płatny troll ?
Kolego ty sam ze sobą gadasz? Co do moderatora, to poczytaj najpierw regulamin. Potem możemy pogadać. Skoro ci się nie podoba spółka Plaza Center, to po co spędzasz tutaj całe dnie? Giełda ma do zaoferowania setki innych spółek, gdzie może ci się uda jak mnie.