Uważaj żeby ciebie ktoś nie dmuchną błaźnie!!!!
Drobnica z jakiejś spółdzielni zbiera i tyle.
Wyniki będą bardzo kiepskie i zobaczycie wtedy do ilu zejdzie powietrze.
Tyle w temacie.
Dnia 2024-02-28 o godz. 18:19 ~Alfa napisał(a): > Uważaj żeby ciebie ktoś nie dmuchną błaźnie!!!! > > Drobnica z jakiejś spółdzielni zbiera i tyle. > > Wyniki będą bardzo kiepskie i zobaczycie wtedy do ilu zejdzie powietrze. > > Tyle w temacie.
zapowiadli ze ten rok bedzie gorszy ,ale koncza kontrakty miej rentowne i nastepne powinny byc lepsze choc konkurencje maja duza i znaczaca
Prezes ZUE Nowak nie ten z rządu- oficjalnie mówił, ze drugim półroczu 2024 zyski będą rekordowe dla ZUE i dlatego to dzisiaj rośnie a międzyczasie mogą nastąpić jeszcze miłe niespodzianki ale oto juz zadba inny Pan "Nowak"
Ja mam 20 k kupione po 2,78-2,80 zł. i nadal trzymam. Muszę mieć z tych akcji 1 milion zł . Taka okazja zdarza się raz na 10 lat . Jak to osiągnę, to będę się starał o ciepłą posadkę w sejmie tak jak to robią inni. Będę udawał w sejmie ,że Was bronię, mając na koncie miliony złoty haha
Wycisnę a jak nie to zamiennie akcje ZUE na inną spółkę o podobnym profilu , która ma teraz techniczne problemy i stoi w miejscu. Dobrze ,ze im teraz unieważnili przetarg na prawie miliard zł. to nie pójdzie w górę. Czekam tu na mocne ESPI i jak będzie w granicach 20 zł to sprzedaje ZUE i kupuję akcje tam, gdzie powiększę liczbę akcji do 50k , pod warunkiem ,ze nie pójdzie w górę w tym czasie. Może nie teraz ale od II półrocza lub od przyszłego roku akcje tam będą grane ostro i przebiją ZUE. Kiedyś tam było 75-80 zł. a teraz 7zł. Osiągnę swój cel i będę milionerem, jak to się mówi złapałem byka za rogi teraz go nie puszczę.