Co raz trudniej ją zakupić, cena zaczyna sie kształowac jak cena za zło,to szalejące tłumy bija się, żeby choć przez chwilę posiadać ich akcje.
To trzeba widzieć mieć arkusz zlecen przed oczami, niesamowite.
Popatrz jak bioton spadał to utożasmiali go z HTL jak poszedł 18% w góre to cisza, szkoda ze działa to tylko w 1 strone, moze dzis jakies konkretniejsze odbicie z tego udeptanego pola
Właśnie MŁOT czy WISIELEC, po krótkim trendzie bocznym w rzeczywistości spadkowym, wskazywałoby na młot i oczywiście jeśli GPW utrzyma w przyszłym tygodniu swój entuzjazm. Ale jeśli spojrzeć na dłuższy okres będzie to wisielec. Ale trudno mi znaleźć na to argument. Dlatego pytam o odczucia innych.
To jest drugie odbicie od 10 zł, a pozytywnym sygnałem jest również kierunek, w jakim się przesuwa na Wm%R.
Poniedziałek nam odpowie na pytanie ,,QVO VADIS HTL”
moje zdanie
w ukladzie tygodniowym mamy SZPULKE - które jest kontynuacja trendu - spokój ciut ciut na +
spolka jest OK no i co tu dalej od kilku dni , tygodni na + w miare spokojny i pewny wzrost
no pozdrawiam
Wstępne informacje nt. sprzedaży ilościowej w I kwartale 2009 r.
Zarząd HTL-STREFA („Zarząd”) informuje, że według wstępnych danych plan sprzedaży ilościowej nakłuwaczy bezpiecznych i lancetów personalnych za I kwartał 2009 kończący się 31 marca został wykonany w stu procentach.
Prezentowane informacje mają charakter wstępny - pochodzą z działu sprzedaży i marketingu i mogą nieznacznie różnić się od danych działu finansowego prezentowanych w raportach okresowych.
Miło mi tylko dlaczego ją doginają, nie wiem czy nie ma to coś wspólnego z BIOTONEM.
Swego czasu Bioton otrzymał trochę akcji HTL-u teraz żeby się ratować, może prowadzić stopniową wyprzedaż, której nie może wchłonąć rynek.
Jest to możliwe?
ALE DO WYNIKOW jeszcze sporo zyska, sprzedaz zrealizowali podajac w komunikacie, pod dobrych kursach wrecz bardzo dobrych wiec zyski jakie? duzo wyzsze anizeli zakładane a jaka bedzie reakcja inwestorów ? bardzo pozytyna E U F O R I A ddziwie sie ze nie wywindowali kursu w okolice 20 pln jeszcze :) kurs po splicie 2 lata temu
i taki dzień też będzie ale to nie jest konieczne żeby za niedługo walorek był powyżej 20, co nie kończy jego perspektyw oczywiście, tylko to jest kwit nie dla adhd, tylko dla spokojnych zimno kalkulujących, wspaniały kwit na stabilizację portfela, czsami na pożyczenie paru groszy na szybka akcję na innym papierze na dzien dwa, praktycznie za cene prowizji, super bufor. O fundamentach nie gadam bo o tym już było od groma, to oczywista oczywistośc co tu będzie
Dzisiaj wyrównanie pozycji po zbyt gwałtownym skoku jak na HTL, jutro zobaczymy ale wydaje mi sie że powinno być dobrze, to jest spokojnie rosnąca spółka
Sporo papierka zmieniło ostatnimi czasy włascicieli, nie ma innego kierunku jak polnoc zwłaszcza po ogłoszeniu cząstkowych wyników, moze fundusz podkupuje w dalszym ciągu ? moze jakies info w tym kierunku, wtedy bedzie pompa x3 !!!!!!!! czekam na 20 pln
Ciągłe dobieranie min. spadek świadczy o sile zbieraczy. wszystkie wskaźniki na właściwym miejscu, tylko papier wygląda na wykupiony, co zwiastuje korektę pytanie ile.
Jednak za bardziej mozliwy scenariusz uważam że nastąpi szybka wymiana wzrostowa, Jutro wyjdzie szydło z worka, Miejmy nadzieję że w kierunku Pn, bo co się z tyłu dzieje nie wiemy.
piszecie co kilka dni ,ze dobra spolka,ze idzie do gory ale gdzie jej do lc corp. czy idmsa te spolki wzrosly o conajmniej 100%.mysle,ze tluste dni dla htl to najblizsze 3 tygodnie.Pamietajcie ze kursy $ i euro dla zarzadu w 1kw.byly jak marzenie,teraz siedza cicho i szykuja info. Oni wiedza ze wyniki za 1kw. beda rekordowe ok 20-22mln(moje wyliczenia) bo przeciez latwo to wyliczyc w stosunku do 4 kw.2008 i kursow walut.Pamietajcie ze inwestycje w 2009 roku to 80mln czyli wynik na plus musi byc ? -cierpliwosci. pozdrawiam