• Push the button Autor: ~ziemniak [83.10.222.*]
    dotacje w drodze to widać
  • Re: Push the button Autor: ~ziemniak [83.10.222.*]
    co tak słabo wywalacie mogli byście się postarać
  • Re: Push the button Autor: ~020zeta [193.200.82.*]
    giełda zawsze dyskontuje przyszłość, o dotacjach było już głośno ostatnio, więc to nie nowość - pewnie dlatego widzimy wzrost z 0,30 na ok.0,40. - wniosek jest tylko jeden: kurs 0,40 uwzględnia już dotacje.

PS. Jak dotacje się przeciągną, albo ich nie dostaną... i do tego fatalny rap. za 1 kw...
    uuuuu, może być ciekawie, a tak na marginesie to jeszcze nikt z tych bardzo grubych jeszcze nie sypnął, zwałkę z 2 zeta zrobili praktycznie drobni, no to dopiero może być zabawa, ja czekam nadal w przedziale 0,10-0,20, pozdrówka
  • Re: Push the button Autor: ~monika [83.25.189.*]
    czekaj to sie napewno doczekasz....
    0,10 -0,20 to dopiero się uśmiałem , odkupisz ale po 1 zł tyle ta spółka jest warta w tej chwili
    ten się śmieje... kto się śmieje ostatni ;)
    Moniko, narazie doczekałem się Twojego minimum 0,50... pamietam jak sie dopakowałaś wtedy... także raczej nie traktuje Twoich wypowiedzi poważnie co do dalszych prognoz.

To co teraz widać może okazać się średnioterminową korektą, niezapominajcie, że nadal jesteśmy w bessie.

Życzę rozważnych decyzji.
  • Re: Push the button Autor: ~monika [83.25.189.*]
    zgadzam sie, ale jak ja pisałam ze bedzie po 0,50 to wszyscy mnie wysmiewali....pomylolam sie bo zaliczyl spadek 0,30...ale jakos nic nie wskazuje ze bedzie 0,20 z calym szacunkiem czekaj....jak dobierzesz na tym poziomie to moje gratulacje
    bessa ? gdzie ją widziałeś ?anale tak mówią ...jak będzie hossa to już będzie za późno na zakupy .zobacz drągowskiego ,immoist,nntsystem a zobaczysz co będzie z pepeesem jak będzie rósł co dziennie po 40 %
[x]
PEPEES 0,00% 0,90 2025-10-06 14:32:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.