• Słyszeliście z czym Duda jedzie do Paryża? Autor: ~Vincent [84.205.172.*]
    "Będziemy wspierać Ukrainę w rozminowania kraju wszelkimi możliwymi sposobami cywilnym."
    INFO na dniach a leszcz oddajecakcje za bezcen pyrlandzkiej szajce spekulantów:)
  • Re: Słyszeliście z czym Duda jedzie do Paryża? Autor: ~Ciekawe [5.173.119.*]
    Dnia 2024-02-27 o godz. 11:00 ~Vincent napisał(a):
    > "Będziemy wspierać Ukrainę w rozminowania kraju wszelkimi możliwymi sposobami cywilnym."
    > > INFO na dniach a leszcz oddajecakcje za bezcen pyrlandzkiej szajce spekulantów:)

Ale co to ma wspólnego ze spółką Oze Capital? I jakie INFO na dniach?
  • Re: Słyszeliście z czym Duda jedzie do Paryża? Autor: ~oze [31.61.241.*]
    "Spółka zależna Techno Energy złożyła wniosek o dofinansowanie projektu „Innowacyjny System Humanitarnego Rozminowywania – ISHR”, z programu Fundusze Europejskie dla Nowoczesnej Gospodarki. Projekt realizowany będzie od marca 2024 roku do grudnia 2025 roku. Zakłada on realizację dwóch modułów projektowych: B+R oraz modułu wdrożeniowego. Zakładana wartość projektu to 21 mln zł. Wsparcie środkami unijnymi ok. 61%. Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi na początku 2024 roku"
  • Re: Słyszeliście z czym Duda jedzie do Paryża? Autor: ~Ciekawe [5.173.119.*]
    Dnia 2024-02-27 o godz. 13:08 ~oze napisał(a):
    > "Spółka zależna Techno Energy złożyła wniosek o dofinansowanie projektu „Innowacyjny System Humanitarnego Rozminowywania – ISHR”, z programu Fundusze Europejskie dla Nowoczesnej Gospodarki. Projekt realizowany będzie od marca 2024 roku do grudnia 2025 roku. Zakłada on realizację dwóch modułów projektowych: B+R oraz modułu wdrożeniowego. Zakładana wartość projektu to 21 mln zł. Wsparcie środkami unijnymi ok. 61%. Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi na początku 2024 roku"

Ciekawy temat.

To znaczy spółka zależna spółki Oze Capital wystąpiła o grant, na opracowanie projektu oraz wdrożenia systemu rozminowania.
    Ale przecież same te projekty i wdrożenie będą do końca przyszłego roku, Od tego czasu droga do produkcji będzie jeszcze bardzo daleka. A Ukraińcy pewnie będą chcieli gotowy produkt a nie opracowanie ? Kiedy spółka Oze Capitlal zacznie to produkować w 2027 2028? Sam projekt i wdrożenie to 21 milionów a ile setek milionów produkcja? Skąd spółka pozyska środki na taka produkcję?
    No i najważniejsze jeśli spółka nie otrzyma tego grantu to co wtedy? Czy porzuci ten projekt, czy będzie go próbowała realizować mimo braku dofinansowania?
    I o jakie info na dniach chodziło?
  • Re: Słyszeliście z czym Duda jedzie do Paryża? Autor: ~REz [37.248.210.*]
    Sensowne pytania. Nie licz na żadna odpowiedz. Nie ma tu komu sensownie odpowiedzieć.
  • Re: Słyszeliście z czym Duda jedzie do Paryża? Autor: ~Vincent [84.205.172.*]
    Wystarczy spojrzeć na kurs innych spółek, po info o grancie. Wzrosty kilkuset procentowe, patrz taki gniot inm, haha.
    Tu wystarczy na początek powrót do bazy, czyli średnioroczny go kursu spółki przed zyskam 4 pln, licząc inflację jakieś 7 pln:)
    A co będzie potem? Niechvsie martwią inni. My tu nie żenimy się z akcjami jak niektórzy dyndacze, np. staryznajomek, haha.
    A jak nie będzie decyzji, jest kasa w spce na inne projekty. Dłużej prezes nie utrzyma kagsncs na info o by sprzyjać pyrlandzkie short. Zwłaszcza przy realizacjach, ze środków publicznych.
  • Re: Słyszeliście z czym Duda jedzie do Paryża? Autor: ~alejaja [185.221.81.*]
    Dnia 2024-02-27 o godz. 13:38 ~Ciekawe napisał(a):
    > Dnia 2024-02-27 o godz. 13:08 ~oze napisał(a):
    > > "Spółka zależna Techno Energy złożyła wniosek o dofinansowanie projektu „Innowacyjny System Humanitarnego Rozminowywania – ISHR”, z programu Fundusze Europejskie dla Nowoczesnej Gospodarki. Projekt realizowany będzie od marca 2024 roku do grudnia 2025 roku. Zakłada on realizację dwóch modułów projektowych: B+R oraz modułu wdrożeniowego. Zakładana wartość projektu to 21 mln zł. Wsparcie środkami unijnymi ok. 61%. Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi na początku 2024 roku"
    >
    > Ciekawy temat.
    >
    > To znaczy spółka zależna spółki Oze Capital wystąpiła o grant, na opracowanie projektu oraz wdrożenia systemu rozminowania.
    > Ale przecież same te projekty i wdrożenie będą do końca przyszłego roku, Od tego czasu droga do produkcji będzie jeszcze bardzo daleka. A Ukraińcy pewnie będą chcieli gotowy produkt a nie opracowanie ? Kiedy spółka Oze Capitlal zacznie to produkować w 2027 2028? Sam projekt i wdrożenie to 21 milionów a ile setek milionów produkcja? Skąd spółka pozyska środki na taka produkcję?
    > No i najważniejsze jeśli spółka nie otrzyma tego grantu to co wtedy? Czy porzuci ten projekt, czy będzie go próbowała realizować mimo braku dofinansowania?
    > I o jakie info na dniach chodziło?

Dokładnie jest tak jak opisałeś, dlatego dostałeś czerwoną łapkę od Kuku na muniu podpisującego się tutaj Vincent albo odp. Uważaj na te dwa trolle naganiające, drugi to Kuku na muniu 2 czyli oze , wiszą tutaj od lat i będą żenić każdą bzdurę żeby tylko się urwać z haka. Ale widzę że dosyć bystry jesteś więc raczej nie mają szans. A to info na dniach to rzekome ESPI o przyznaniu grantu. Kuku na muniu czyli Vincent sobie uroił że do marca 2024 ten grant zostanie przyznany i wypisuje takie bzdury. Oczywiście ani na dniach ani w marcu czy nawet w maju a nawet lipcu to nie nastąpi więc to jego bajdurzenie że grant na dniach do marca można między bajki włożyć. A w maju raport za I kwartał i najciekawsze w sierpniu za IIQ a po nim to z kursem tutaj może być naprawdę "ciekawie". Nie mówię, że to jest zła spółka do zarabiania tylko że ci dwaj są kompletnie niewiarygodni i wiele razy tutaj złapani na kłamstwie.
    A w czym ty jesteś wiarygodny oprócz spekulacji i urojen? hahaha.
    Nawet nie potrafisz sprawdzić, kiedy rozstrzygnięcie konkursu PRP.
    Kurs wzrośnie czy wam się podoba czy nie leszcze. Kupcie czipsy i cole i obserwujcie bo te akcje nie dla was:)
  • Re: Słyszeliście z czym Duda jedzie do Paryża? Autor: ~alejaja [185.221.81.*]
    Dnia 2024-02-27 o godz. 18:32 ~Vincent napisał(a):
    > A w czym ty jesteś wiarygodny oprócz spekulacji i urojen? hahaha.
    > > Nawet nie potrafisz sprawdzić, kiedy rozstrzygnięcie konkursu PRP.
    > > Kurs wzrośnie czy wam się podoba czy nie leszcze. Kupcie czipsy i cole i obserwujcie bo te akcje nie dla was:)

Dnia 2024-02-27 o godz. 18:32 ~Vincent napisał(a):
    > A w czym ty jesteś wiarygodny oprócz spekulacji i urojen? hahaha.
    > > Nawet nie potrafisz sprawdzić, kiedy rozstrzygnięcie konkursu PRP.
    > > Kurs wzrośnie czy wam się podoba czy nie leszcze. Kupcie czipsy i cole i obserwujcie bo te akcje nie dla was:)

Tak tak Kuku na muniu tak jak pisałeś do marca 2024 :) Już się nie mogę doczekać 1 marca i jak się będziesz tłumaczył dlaczego jeszcze nie ma dofinansowania. Mogę się z tobą założyć, że jak pod koniec roku dojdzie do rozstrzygnięcia to będzie dobrze. A po drodze raport za I i za II kwartał a wtedy już na pewno Kuku na muniu trafisz do Tworek bo nie będzie o czym bredzić ani o zwrocie akcji bo to dopiero w październiku a grant o ile będzie to też dopiero pod koniec roku albo nawet w przyszłym roku. Tak więc Kuku na muniu musisz wymyślić jakąś nową bajkę.
  • Re: Słyszeliście z czym Duda jedzie do Paryża? Autor: ~odp [84.205.172.*]
    A ja czekam na pianę na pysku po kilku sesjach z kilkudziesięcioprocentowym wzrostem. O czym wy będziecie wtedy pisać, pewno zniniecie albo pod innym nickiem będziecie zachwalać wzrosty kupując po 7 pln, haha
  • Re: Słyszeliście z czym Duda jedzie do Paryża? Autor: ~Apowiedznorobaczku [83.30.239.*]
    Dnia 2024-02-27 o godz. 19:03 ~odp napisał(a):
    > A ja czekam na pianę na pysku po kilku sesjach z kilkudziesięcioprocentowym wzrostem. O czym wy będziecie wtedy pisać, pewno zniniecie albo pod innym nickiem będziecie zachwalać wzrosty kupując po 7 pln, haha

Wisisz już tutaj 4 rok i od tego czasu piszesz ciągle o tych sesjach po 50% wzrostu na jednej sesji, powiedź mi robaczku ile razy od czasu jak cię powiesili były takie wzrosty po kilka sesji z kilkudziesięcioprocentowymi wzrostami? Przez 4 lata nic a teraz nagle będzie boom tak? Aha czyli tak już za 3 dni będzie tak? No bo przecież ostatni dzień lutego ESPI o dotacji a nazajutrz te wzrosty. OK biorę popcorn colę i czekam. W końcu to już niebawem.
    Do kompletu spraw sobie jeszcze dobry wykres do analizy kursu spółek giełdowych. Albo chociaż rachunek, tam dostaniesz w gratisie:) Nie będziesz popełniał takich gaf.
  • Re: Słyszeliście z czym Duda jedzie do Paryża? Autor: ~Apowiedznorobaczku [83.30.239.*]
    Dnia 2024-02-27 o godz. 19:40 ~odp napisał(a):
    > Do kompletu spraw sobie jeszcze dobry wykres do analizy kursu spółek giełdowych. Albo chociaż rachunek, tam dostaniesz w gratisie:) Nie będziesz popełniał takich gaf.

Robaczku zadałem ci konkretne pytanie więc nie strugaj jana.
    Otwórz chłopcze wykres i przeanalizuj kurs. Zobaczysz ile było takich sesji w ciągu 4 lat. Ja nie mam czasu na naaumę leszcze anali, wykresu, jeszcze mało rozgarniętego:)
    Dnia 2024-02-27 o godz. 20:09 ~odp napisał(a):
    > Otwórz chłopcze wykres i przeanalizuj kurs. Zobaczysz ile było takich sesji w ciągu 4 lat. Ja nie mam czasu na naaumę leszcze anali, wykresu, jeszcze mało rozgarniętego:)

Takich o jakich tutaj robaczku majaczysz czyli klika razy dzień po dniu po kilkadziesiąt procent załóżmy że nawet nie te 50% o których bredzisz ale np po 30% to ci odpowiadam 0 dokładnie ZERO! Więc kogo ty próbujesz nabrać. Zresztą policz ile potrzeba wzrostu żebyś wyszedł na zero przy tym jak zawisnąłeś. Spokojnie poczekamy na te wzrosty które zapowiadasz od przyszłego tygodnia. 29.02.24 to już w piątek i ESPI i od poniedziałku jazda :) Pośmiejmy się razem.
    No widzisz ....ty nie znalazłeś a ja sprzedawałem np. swój pakiet w 2021, chyba we wrześniu albo październiku po 2 sesjach wzrostowych 50 i druga 40%. I to całkiem spory w średniej cenie ok 4,5.
    Na twoje usprawiedliwienie działa tylko to, że zernąłem na ING, ten pokazuje historyczny wykres 3 i 5 letni. Jak dasz 5 letni, wykres pokazuje maksima w interwale kwartalnym. I w tych dniach kiedy ja sprzedawałem swój pakiet kurs doszedł do 6,50 a wykres pokazuje maksimum na poziomie 3,89:(
    A tak by the way, było tu całkiem sporo sesji ze wzrostami ponad 20%. Tylko to nie ma znaczenia, bo szybko to się pchły łapie. A na GPW najcenniejszy jest procencik składany w trendzie wzrostowym a nie skoki po kilkadziesiąt procent. One są do re by odciąć leszcza od akcji gdy papier w mocnych rękach.
    Dnia 2024-02-27 o godz. 22:43 ~Vincent napisał(a):
    > No widzisz ....ty nie znalazłeś a ja sprzedawałem np. swój pakiet w 2021, chyba we wrześniu albo październiku po 2 sesjach wzrostowych 50 i druga 40%. I to całkiem spory w średniej cenie ok 4,5.
    > > Na twoje usprawiedliwienie działa tylko to, że zernąłem na ING, ten pokazuje historyczny wykres 3 i 5 letni. Jak dasz 5 letni, wykres pokazuje maksima w interwale kwartalnym. I w tych dniach kiedy ja sprzedawałem swój pakiet kurs doszedł do 6,50 a wykres pokazuje maksimum na poziomie 3,89:(
    > > A tak by the way, było tu całkiem sporo sesji ze wzrostami ponad 20%. Tylko to nie ma znaczenia, bo szybko to się pchły łapie. A na GPW najcenniejszy jest procencik składany w trendzie wzrostowym a nie skoki po kilkadziesiąt procent. One są do re by odciąć leszcza od akcji gdy papier w mocnych rękach.

Delikatnie mówiąc głęboko się mijasz z prawdą. We wrześniu ani w październiku 2021 roku kurs na żadnym z notowań nie osiągnął 6,50. Masz przecież rachunek maklerski a tam datę i godzinę transakcji. Podaj więc ją tutaj proszę. Sprawdzimy zatem wspólnie jak się wtedy kształtował kurs dobrze?
    He, he czas leci. Ta sprzedaż o której pisałem to był listopad 20:)
    Kto by pomyślał, że pyrlandzka mafia tak długo tłamsi kurs, haha
  • Re: Słyszeliście z czym Duda jedzie do Paryża? Autor: ~takaPrawda [77.241.232.*]
    Te wzrosty to chyba vincent powinieneś się domyślać z czego się brały?
    Tu nawet elon musi by nie pomógł,bo poprostu nikt by w to nie uwierzył.Jakby zaczęli produkować drewniane wałki to w to bym uwierzył.Sa dobrzy w tym.
  • Kuku na muniu pamięć ci szwankuje Autor: ~alejaja [185.221.81.*]
    Dnia 2024-02-28 o godz. 14:30 ~Vincent napisał(a):
    > He, he czas leci. Ta sprzedaż o której pisałem to był listopad 20:)
    > > Kto by pomyślał, że pyrlandzka mafia tak długo tłamsi kurs, haha

No patrz takie problemy z pamięcią :)
    Gorzej Kuku na muniu że nie pamiętasz jakie wtedy posty umieszczałeś.

Sprzedałeś w listopadzie ale w październiku jeszcze ostro naganiałeś:

https://www.bankier.pl/forum/temat_spolka-zarabia-14-mln-rocznie-wchodzi-w-oze-a-kapitalizacja-smiech,40889577.html

Czyli szukałeś frajerów żeby im to wcisnąć tak jak teraz szukasz!!! UWAGA NAGON!!!!!

I w dodatku oddałeś za 4,5 czyli ze stratą ha ha ha
    Oczywiście niczego nie oddałeś bo gdyby tak było to byś od razu podał dzień kiedy to było a nie rozpaczliwie szukał z wykresu coś co by sie mniej więcej zgadzało z kursami. Ale i tak się nie zgadza.
    Dawaj dokładną datę tej transakcji tak jak napisał ten robaczek. Oczywiście tani oszuście nie podasz jej bo się nie będzie zgadzało z tym coś wcześniej nakłamał.
  • Re: Słyszeliście z czym Duda jedzie do Paryża? Autor: ~odp [46.204.5.*]
    Czekamy
  • Re: Słyszeliście z czym Duda jedzie do Paryża? Autor: ~alejaja [193.56.224.*]
    Dnia 2024-03-06 o godz. 08:55 ~odp napisał(a):
    > Czekamy

tak jak na grant w lutym ha ha ha
  • Re: Słyszeliście z czym Duda jedzie do Paryża? Autor: ~młodyleszcz [188.146.250.*]
    Erato też ma jakiś taki system, ale tylko do obserwacji, a nie rozminowania.
[x]
OZECAPITAL 0,93% 0,54 2025-09-19 16:12:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.