Ja nie mam wątpliwości, ale do tego że jest gorzej niż każdy to odbiera. Na domenie SFD jest forum SFD i sklep SFD, więc ta potencjalna liczba to suma ruchu na obu tych stronach SFD. Jeśli forum SFD generuje większą część ruchu jak zawsze, to staty sklepu są gorsze od kfd, bo tam jest tylko sklep bo forum zniknęło chyba kilka lat temu. Także mało optymistyczne dla SFD staty. Wydaje mi się że nawet Ostrovit zaczyna wyprzedzać SFD. Zobaczymy przy sprawozdaniach za kilka miesięcy. Z fartem!
Ja nie mam wątpliwości, że jest grupa inwestorów, która z chęcią kupiłaby akcje SFD w niskich cenach widząc tu potencjał na kilkusetprocentowe zyski. Problem jest taki, że akcji w obrocie jest mało, zarząd nie sprzedawał nawet po 5, naprawdę ciężko kupić większy pakiet nie ruszając zbytnio kursem. W tym celu podają nieprawdziwe informacje, odkopują posty z przed kilku lat, gdzie spółka była w zalążku, działając wtedy tylko na Polskim rynku, lub w inny sposób obrzydzają spółkę. Nie ukrywam, że sam z chęcią skorzystam z niskiej ceny i dalej będę skupował dipy, jeśli się trafią, natomiast pisanie o sfd przez pryzmat forum sfd, które jako jedyne jeszcze istnieje i aktywnych użytkowników jest tam ok 50 bo reszta przeniosła się na FB, jest tak samo wiarygodne jak wstrzykiwanie rtęci przez jednego z piszących. Z fartem