Jakich ludzi ??? . Oferta zatrudnienia 1-osoby , zapewne jakiś gościu przeszedł na emeryturę , albo zmądrzał i się zwolnił . Potrzebują aż 1 pracownika i wielkie podniecenie .(żenada ,żal mi Was)
Dnia 2024-02-27 o godz. 15:57 ~Jack napisał(a): > Jakich ludzi ??? . > Oferta zatrudnienia 1-osoby , zapewne jakiś gościu przeszedł na emeryturę , albo zmądrzał i się zwolnił . > Potrzebują aż 1 pracownika i wielkie podniecenie .(żenada ,żal mi Was)
Ciebie wywalili, to potrzeba kogoś mądrzejszego i lojalnego na to miejsce, ja się nie dziwię, wszak jak długo mogli znosić te kije wkładane w szprychy przez swoich pracowników....hehe
Dnia 2024-02-27 o godz. 16:50 ~camouflage napisał(a): > Dnia 2024-02-27 o godz. 15:57 ~Jack napisał(a): > > Jakich ludzi ??? . > > Oferta zatrudnienia 1-osoby , zapewne jakiś gościu przeszedł na emeryturę , albo zmądrzał i się zwolnił . > > Potrzebują aż 1 pracownika i wielkie podniecenie .(żenada ,żal mi Was) > > Ciebie wywalili, to potrzeba kogoś mądrzejszego i lojalnego na to miejsce, ja się nie dziwię, wszak jak długo mogli znosić te kije wkładane w szprychy przez swoich pracowników....hehe
Widzisz daremny człowieczku , ja to nie pracuję już w Energoinstal-u , gdyż przebywam na zasłużonym , zapracowanym ciężką pracą wypoczynku . I na ile sobie zapracowałem , na takim poziomie dzisiaj żyję . Jeżeli jesteś taki dobroduszny , to przyjmij się do ENI na 1 miesiąc , to wyrobisz sobie zdanie o firmie i jej perspektywach . Ja spędziłem tam 35 lat i znam wszystkie realia firmy , a w szczególności na co ich stać . A nie jest to na pewno , to co obiecuje młody Więcek .
Ten link jest z wątku Re: ENERGOINSTAL - info
https://youtu.be/nySHi3vvycQ?si=tZBrOU-sooNuez_b
Obejrzyj sobie filmik o Energoinstal-u , to są tam wyszczególnione co niektóre budowy eksportowe (zagraniczne) , to tak się akurat składa że pracowałem na wszystkich które pokazane , i jeszcze wiele , wiele innych (a na kontraktach pracowali tylko najlepsi , szczególnie prowadzący.)
Tak więc nie mów mi o jakimś , wkładaniu kija w szprychy przeze mnie . Jeżeli mówiąc o wkładaniu kija , to po moich wpisach czuję się jakbym włożył kij , ale w mrowisko .
Dnia 2024-02-27 o godz. 18:17 ~Jack napisał(a): > Dnia 2024-02-27 o godz. 16:50 ~camouflage napisał(a): > > Dnia 2024-02-27 o godz. 15:57 ~Jack napisał(a): > > > Jakich ludzi ??? . > > > Oferta zatrudnienia 1-osoby , zapewne jakiś gościu przeszedł na emeryturę , albo zmądrzał i się zwolnił . > > > Potrzebują aż 1 pracownika i wielkie podniecenie .(żenada ,żal mi Was) > > > > Ciebie wywalili, to potrzeba kogoś mądrzejszego i lojalnego na to miejsce, ja się nie dziwię, wszak jak długo mogli znosić te kije wkładane w szprychy przez swoich pracowników....hehe > > Widzisz daremny człowieczku , ja to nie pracuję już w Energoinstal-u , gdyż przebywam na zasłużonym , zapracowanym > ciężką pracą wypoczynku . I na ile sobie zapracowałem , na takim poziomie dzisiaj żyję . > Jeżeli jesteś taki dobroduszny , to przyjmij się do ENI na 1 miesiąc , to wyrobisz sobie zdanie o firmie i jej perspektywach . > Ja spędziłem tam 35 lat i znam wszystkie realia firmy , a w szczególności na co ich stać . > A nie jest to na pewno , to co obiecuje młody Więcek . > > Ten link jest z wątku > Re: ENERGOINSTAL - info > > https://youtu.be/nySHi3vvycQ?si=tZBrOU-sooNuez_b > > Obejrzyj sobie filmik o Energoinstal-u , to są tam wyszczególnione co niektóre budowy eksportowe (zagraniczne) , > to tak się akurat składa że pracowałem na wszystkich które pokazane , i jeszcze wiele , wiele innych > (a na kontraktach pracowali tylko najlepsi , szczególnie prowadzący.) > > Tak więc nie mów mi o jakimś , wkładaniu kija w szprychy przeze mnie . > Jeżeli mówiąc o wkładaniu kija , to po moich wpisach czuję się jakbym włożył kij , ale w mrowisko .
Ja to widzę trolliku, że słabo ci na tym zasłużonym zapracowanym, skoro nieustannie przebywasz również tutaj, na śmiesznym forum, w dodatku nie posiadając żadnej akcji spółki, której temat na tym forum dotyczy. Strasznie smutny żywot musisz wieźć, no ale to nie mój problem.......spamuj trolliku dalej, to nic nie kosztuje, a nam przysparza ubawu....hehe