• Akcjonariat Autor: ~Irek [5.184.216.*]
    Wróciłem do spółki po dłuższej przerwie i jestem zszokowany skalą gnoju, jaki przelewa się na forum Compremum. Co ci ludzie (?) tutaj robią? Jak mi spółka nie pasuje to po prostu ją omijam a nie piszę o niej w 100 wątkach.

Ja widzę oczywiście zagrożenia ale także duże szanse w budowlance. I widzę jeszcze jeden pozytyw - akcjonariat. Mamy na pokładzie kilku dużych inwestorów instytucjonalnych a osoby zarządzające spółką mają potężne pakiety akcji a więc bezpośredni interes finansowy w przeciwieństwie do wynajętych managerów, dla których najważniejsze jest skasowanie co miesiąc wypłaty i nie przekroczenie przepisów KSH.

Wszystkim życzę powodzenia i miłego dnia :)
  • Re: Akcjonariat Autor: ~Mirek [78.30.99.*]
    Właśnie otworzyłeś 101 wątek. Kogo masz na myśli pisząc o kilku dużych inwestorach? Może pomyliłeś spółki?
  • Re: Akcjonariat Autor: ~Irek [5.184.216.*]
    NN OFE
    NN DFE
    Fojt
    a także PKO, TFI Amundi i OFE Pocztylion

• Re: Akcjonariat Autor: ~comp [188.146.233.*]
    Ale to dla nich drobnica, niespecjalnie będą walczyć
  • Re: Akcjonariat Autor: ~Parkiet [82.214.130.*]
    Najważniejsze, że Fojt nie boi się nowych wyzwań. I na tym kończy swoje działania.
    Do dzisiaj nie boi się, że nie powstanie fabryka. Nawet postanowił nie starać się o PNB. W końcu się nie boi.
  • Re: Akcjonariat Autor: ~Irek [5.184.216.*]
    Nie zapominaj, że chodzi o spółkę, w której ma prawie połowę udziałów oraz, że w grudniu kupił blisko 10mln akcji. Nie wiem co wyjdzie z fabryką (ja zakładam, że nic) ale gdyby nie widział w spółce dobrych perspektyw to zachowałby się inaczej.
  • Re: Akcjonariat Autor: ~geolog [5.173.60.*]
    Dowód na to że miłość jest ślepa, ale każdy ma prawo lokować swoje uczucia gdzie chce (nowe umowy Mirbud, Trakcja, zue, Budimex a tu jak to powiedziałby klasyk lipa)
  • Re: Akcjonariat Autor: ~Ok [46.134.111.*]
    A ja wiem co wyjdzie z fabryką bo mam kule, żebrajacy o akcje zostaną, jak to zwykle bywa, bez niczego i o to chodzi. Jedyne co może zrobić trol to ujadać
  • Re: Akcjonariat Autor: ~Marek [213.25.24.*]
    Nie przesadzaj, moze być jeszcze szczęśliwy, że nie jest posiadaczem i nie traci codziennie kasy.
  • Re: Akcjonariat Autor: ~Mirek [5.173.233.*]
    Same grubasy. No i Fojt-rekin biznesu
  • Re: Akcjonariat Autor: ~Compremum [46.134.82.*]
    Kmiot głos zabrał hahahaha spójrz w lustro i przeproś hahaha
  • Re: Akcjonariat Autor: ~Faraon [5.173.232.*]
    Faktycznie Fojt to straszny kmiot
[x]
COMPREMUM -3,69% 0,94 2025-11-21 16:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać